Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ενόχλησε η ανάρτηση μας για τις προαγωγές στον ΟΣΕ

Μεγάλος θόρυβος μετά την ανάρτηση μας για τις προαγωγές στον ΟΣΕ που συνοδευόταν και απο τις εισηγήσεις.

Πολλοί ήταν αυτοί 
που επικοινώνησαν μαζί μας για το θέμα καθώς είχαν προφανώς λάβει διαβεβαιώσεις (Απο ποιους άραγε) πως το θέμα δεν υφίσταται.

Επίσης ο .... εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στην έλξη, ως γνήσια ουρά της ΔΑΚΕ, έκανε λόγο για... προνομιακή σχέση μας με την εργοδοσία επειδή βρήκαμε και δημοσιεύσαμε τα κείμενα!
Προφανώς ο συνάδελφος φωτογράφιζε τον εαυτό του αφού κατά καιρούς κάνει λόγο για πράγματα που κανείς δεν ξέρει (αλλαγές σε κυκλώματα,αποφάσεις ΔΙΚΑΜ  κτλπ) αλλά ο ίδιος επικαλείται για να στοχοποιήσει προσωπικά ανθρώπους.Πράγματα τα οποία φυσικά δεν εφαρμόζονται ποτέ,αλλά ο ίδιος φαντάζεται πως υπάρχουν. 

Η αλήθεια είναι ότι το στέκι απάντησε με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο σε όσους αμφισβήτησαν την αξιοπιστία μας.
Δημοσιεύοντας τα κείμενα που είχαμε στην κατοχή μας εδώ και 15 μέρες.Και δεν τα δημοσιεύσαμε λόγω των εκλογών στα Σωματεία.

Πόνεσε αυτό,αλλά έτσι έπρεπε να γίνει.
Και ότι γράφεται εδώ, είναι έγκυρο και διπλά τσεκαρισμένο.Για αυτό και το στέκι έχει πλέον ξεπεράσει τις 4 χιλιάδες καθημερινές μοναδικές επισκέψεις.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου