Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Δώστε στον Γιώργη την δωροεπιταγή σήμερα,να ησυχάσουμε...

Το στέκι απευθύνετε στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και  προτείνει να εκδώσει αύριο μια δωροεπιταγή στο όνομα του εκπροσώπου του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών στην έλξη μπας και ησυχάσουμε απο την μιζέρια του.
Την ώρα που
ο κόσμος καίγεται (αλλά και το θέμα έχει επιλυθεί),ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ κάνει επαναστατική γυμναστική με την δωροεπιταγή, επειδή τα "ψίχουλα"-όπως αναφέρει- καθυστέρησαν να χορηγηθούν στους συναδέλφους. 
Φυσικά δεν αναφέρει τον πραγματικό λόγο της καθυστέρησης παρόλο που τον γνωρίζει καλά.
Με τον τρόπο αυτό,ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών καλλιεργεί την ταξική συνείδηση άλλωστε. Πλάθει συνειδήσεις,δημιουργεί νέους κομμουνιστές.
Μετά μας λέτε να μην "τρολάρρουμε" τον Γιώργη. 

Μια κατηγορία μόνος του,έχει καταφέρει -μόλις σε 10 μήνες- να αποδείξει σε όσους τον ακολούθησαν  στην ΑΣΚΕ ότι έκαναν την γκάφα της καριέρας τους! (οι νεότεροι άλλωστε τον ξέρουν καλά απο τις μαγικές στιγμές που προσέφερε απο θέση εξουσίας -μηχανοστασιάρχης- στον Προαστιακό την περίοδο 2004-2007).

Πάντως εμείς την ετοιμάσαμε την επιταγή του Γιώργη.Τον αγαπάμε για αυτό. Άλλωστε είναι ο μοναδικός που μας ζάλισε τόσο πολύ για αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες. Για ένα θέμα που πέρυσι δεν υπήρχε πουθενά (ούτε προβλέπεται κάπου σήμερα) και ενώ εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι παλεύουμε για 13ο και 14ο μισθό.
Και ναι υπάρχουν και συνάδελφοι που έχουν ανάγκη και το τελευταίο Ευρώ,αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έπεσαν σε τέτοιο επίπεδο κριτικής.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

υ.γ. Σύντροφοι του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών μετά μην απορείτε γιατί μείνατε με 6-7 αντιπροσώπους στην ΠΟΣ (απο τους 9 το 2013) και κινδυνεύετε να έχετε 2 μέλη στο επόμενο ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Μην απορείτε γιατί μόνο σε 3 Σωματεία απο τα 17 πήρατε αντιπροσώπους.
Με τέτοια εκπροσώπηση και ΠΟΛΛΑ πήρατε.



1 σχόλιο:

  1. Την είχε και πέρυσι ο Κλίτσας την δωροεπιταγή για αυτό φωνάζει.Γράψτε ρε τι έγινε και καθυστέρησε το θέμα να μάθουν οι συνάδελφοι την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή