Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, χωρίς κανέναν ενδοιασμό εφαρμόζει την πιο ακραία και νεοφιλελεύθερη πολιτική, προσχώρησε αβίαστα στην πλευρά των δανειστών.
Με το πολυνομοσχέδιο των 7.500 σελίδων, πέραν των μέτρων που αφορούν όλο το Λαό, εισάγει την ιδιωτικοποίηση των Σιδηροδρομικών Υποδομών,
επιμένοντας στο πείραμα του Βρετανικού μοντέλου που έφερε σωρεία ατυχημάτων θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων.
Επιπροσθέτως με το άρθρο 231 αφαιρεί δικαιώματα των εργαζομένων στην προς ιδιωτικοποίηση ΕΕΣΣΤΥ, προς όφελος του νέου ιδιοκτήτη.
Σεβόμενοι το επιβατικό κοινό, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η Γ.Σ.Ε.Ε. και τα ΜΜΜ, και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν από τα όργανα οι περεταίρω δράσεις και κινητοποιήσεις μας.
Δεν θα επιτρέψουμε να διαλύσουν τον Δημόσιο Σιδηρόδρομο στο βωμό του κέρδους των ολίγων.
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
                                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου