Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Οι πρώτες εικόνες απο την άδεια Ειδομένη...

Οι συνεργάτες μας είναι παντού και τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που παρέχουν για την ενημέρωση των συναδέλφων μας και όχι μόνο.Δημοσιεύουμε τις πρώτες εικόνες απο την άδεια πλέον Ειδομένη και το πρώτο φορτίο που εισήλθε στον σταθμό μετά απο 2 μήνες.

Σε αυτές φαίνεται 
 ο ερημωμένος πλέον σταθμός που έγινε παγκόσμια γνωστός για την φιλοξενία δεκάδων χιλιάδων προσφύγων.


Ήδη συνεργεία καθαρισμού έχουν μπει στον σταθμό και απομακρύνουν τις σκηνές προσπαθώντας να αδειάσουν τον χώρο.

Η ιστορία γράφεται κάπως έτσι και απο αύριο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα επιστρέψει στην καθημερινότητα της ....αναζήτησης μηχανοδηγών για να πραγματοποιήσει τα δρομολόγια των εμπορικών αμαξοστοιχιών και όχι μόνο.


266 μηχανοδηγοί για να ικανοποιήσουν ένα έργο που έχει αναπτυξιακή δυναμική.
Και μετά την υπογραφή της ΣΣΕ -που είναι πλέον πολύ κοντά- το Σωματείο μας θα πρέπει να στρέψει όλη την δύναμη σε αυτόν τον τομέα καθώς και σε αυτόν που αφορά την κατάσταση υποδομής και τροχαίου υλικού.
Φυσικά ο Ιούνιος θα είναι απόλυτα κρίσιμος και για την μάχη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ που συνεχίζεται καθημερινά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου