Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Τρίκαλα: ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση - 1 νεκρή (video)

Για άλλη μια φορά η μή τήρηση του Κ.Ο.Κ. για τις σιδηροδρομικές διαβάσεις είχε ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα με 1 νεκρή, οδηγο του ΙΧ που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση στα Τρίκαλα.Την ώρα του δυστυχήματος  οι μπάρες ήταν
κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο…
"θύματα" σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και οι επαγγελματίες μηχανοδηγοί που πολλές φορές αντιμετωπίζονται ως "θύτες" ενώ έχουν κάνει τα πάντα για την αποφυγή του μοιραίου. 
Η ψυχολογική πίεση στους επαγγελματίες μηχανοδηγούς μετά απο τέτοια δυστυχήματα είναι τεράστια.
Δυστυχώς στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια τα δυστυχήματα με οδηγούς που παραβιάζουν φυλασσόμενες διαβάσεις έχουν αυξηθεί, καθώς υπάρχει έλλειψη οδηγικής παιδείας σε μεγάλο βαθμό.
Τα θερμά συλληπητήρια μας στην οικογένεια της νεκρής, υπομονή και δύναμη στον συνάδελφο μας που πήγε για το μεροκάμματο και αυτήν την στιγμή βρίσκεται -όπως όλοι- σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου