Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

EAK : Όργιο αλλοίωσης και νόθευσης των συσχετισμών στο συνέδριο της ΠΟΣ


ΟΡΓΙΟ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΟ «ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ» ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΣΕΕ
Η ΕΑΚ καταγγέλλει το απίστευτο όργιο νόθευσης και αλλοίωσης των πραγματικών συσχετισμών του 36ου Συνεδρίου της ΠΟΣ (11-13/10/2019), που έγιναν με την αγαστή συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ και με διπλό στόχο:

αφενός, να μην αναδειχθεί σε πρώτη δύναμη το ψηφοδέλτιο του Δικτύου Σιδηροδρομικών και αφετέρου, να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο η εκλογή αντιπροσώπου της ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ λειτούργησαν ως ενιαίος μηχανισμός, χρησιμοποιώντας μάλιστα και την αμέριστη βοήθεια που τους πρόσφερε η ΔΕΣΚ (ΠΑΜΕ), η οποία ως δια μαγείας συντάχθηκε αναφανδόν με αυτούς που συνεχώς καταγγέλλει και έπαιξε το ρόλο του «λαγού» στα σχέδια τους. 
Όλοι αυτοί μαζί, συγκρότησαν ένα ενιαίο μέτωπο και απέκλεισαν παράνομα και ετσιθελικά 6 εκλεγμένους συνέδρους από τα Σωματεία Σταθμαρχών (4 αντιπρόσωποι) και Προσωπικού Έλξης (2 αντιπρόσωποι), ενώ ταυτόχρονα έβαλαν και τους συνέδρους του Σωματείου στο Τραμ (8 αντιπρόσωποι) να ψηφίσουν για την εκπροσώπηση στη ΓΣΕΕ, παρόλο που οι αντιπρόσωποι αυτοί έχουν ήδη ψηφίσει για ΓΣΕΕ μέσω του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ). 
Όλη αυτή η «κοπτοραπτική» τους έφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη ΓΣΕΕ. Με αυτή την ανίερη σύμπραξη, η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ εξέλεξαν από έναν εκπρόσωπο στη ΓΣΕΕ, ενώ με τους παράνομους αποκλεισμούς αντιπροσώπων, το Δίκτυο βρέθηκε χωρίς να εκλέξει τον αντιπρόσωπο που δικαιούνταν για τη ΓΣΕΕ με βάση τους πραγματικούς συσχετισμούς που αποτυπώθηκαν από τις εκλογές των σιδηροδρομικών σωματείων. 
Η ΕΑΚ στηρίζει το «Δίκτυο Σιδηροδρομικών», το οποίο δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα του Συνεδρίου ως αντιδημοκρατικά και νόθα και ήδη έχει κινήσει όλες τις νομικές και συνδικαλιστικές διαδικασίες ακύρωσης του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου