Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Οι ΝΟΘΟΙ αντιπρόσωποι για την ΓΣΕΕ μέσω της ΠΟΣ - Για την εκλογή των οποίων διαλύεται η ΠΟΣ

Η απόδειξη της διπλοψηφίας θα τους συνοδεύει εσαεί!
Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών για την εκλογή αντιπροσώπων στην ΓΣΕΕ.
H νώθα διαδικασία -καθώς σε αυτήν συμμετείχαν οι
8 αντιπρόσωποι του ΤΡΑΜ που είχαν ΗΔΗ ψηφίσει για αντιπροσώπους μέσω του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ανέδειξε ως εκλεγέντες απο την 



ΔΑΚΕ τον συνάδελφο Νίκο Κιουτσούκη

και την 
ΠΑΣΚ τον συνάδελφο Θανάση Λεβέντη.

Οι 2 συνάδελφοι θα μείνουν στην ιστορία ως αυτοί για τους οποίους στήθηκε η μεγαλύτερη νωθεία στην ιστορία της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών προκειμένου να διατηρήσουν τις καρέκλες τους στην ΓΣΕΕ.

Θυμίζουμε ΞΑΝΑ ότι η εκλογή τους προέκυψε απο την ΔΙΠΛΗ ψήφο 8 αντιπροσώπων απο το Σωματείο του ΤΡΑΜ. Το Σωματείο αυτό είχε ψηφίσει και στο Εργατικό Κέντρο  Αθήνας για την ΓΣΕΕ.
Όλα αυτά αποδεικνύουν το τι ακριβώς συμβαίνει στην ΓΣΕΕ, πως δημιουργούνται οι συσχετισμοί δυνάμεων και επιβεβαιώνουν την αποστροφή των εργαζομένων για την Συνομοσπονδία.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ του ΟΣΕ, συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης ψήφισε υπέρ του αποκλεισμού των σταθμαρχών γιατί....εντόπιζε νοθεία.
Για τους 8 του ΤΡΑΜ, που βοήθησαν στην εκλογή του, μάλλον δεν φόραγε τα γυαλιά του για να διαβάσει το έγγραφο που προσκόμισαν στο συνέδριο πολλοί σύνεδροι.

Συγχαρητήρια λοιπόν! ΆΞΙΟΙ!



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου