Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Quiz :Χάνει δίκες για απεργίες, κερδίζει για νοθείες, ποια είναι ;

Ένα quiz για προχωρημένους δημοσιεύει το στέκι της έλξης.
Χάνει δίκες για απεργίες, κερδίζει για νοθείες & πανηγύριζει  ! Και φυσικά εννοούμε την 
πλειοψηφία της ΠΟΣ των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ, η οποία -δια της Νομική της εκπροσώπου- έφτασε στο σημείο να  "απολύσει" ενώπιον της δικαιοσύνης και 4 εκπαιδευόμενους μηχανοδηγούς επειδή "δεν έχουν δικαιώματα" και προκειμένου να υπερασπιστεί το νόθο συνέδριο της.

Τώρα αν μεταξύ των 68 νέων επικρατεί αναβρασμός για αυτήν την χυδαιότητα - και όσων την εμπνεύστηκαν- κάποιοι αδιαφορούν.
Επίσης αν αύριο αρχίσει η εργοδοσία να απολύει μαθητές στην τεχνική βάση, θα πρόκειται για δικαίωση της επιχειρηματολογίας της πλειοψηφίας της ΠΟΣ. 
Οι μαθητές δεν έχουν δικαιώματα, δεν πέρνουν δώρα, απολύονται. Αυτά είπε η πλειοψηφία της ΠΟΣ δια της Νομικής της εκπροσώπου.

Συχγαρητήρια λοιπόν! 
Κερδίσαν προσωρινές διαταγές ενάντια σε προσφυγές για καραμπινάτη νοθεία, ενάντια σε αποκλεισμούς ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένων και Σωματείων και έχασαν δίκες που κηρύσουν παράνομες απεργίες μας.
Και μάλιστα πανηγυρίζουν για τις αποφάσεις της αστικής δικαιοσύνης οι ....ταξικοί αγωνιστές.
Και πάλι μπράβο. 
Κυρίως στους εκπροσώπους της ΔΕΣΚ που συμμάχησαν με ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ σε αυτές τις λογικές.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου