Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ για 36ο συνέδριο

To κρισιμότερο συνέδριο στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος των Σιδηροδρομικών και του Σιδηροδρόμουσυνέρχεται στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου2019.  
Από τα Σωματεία  Μέλη της Π.Ο.Σ., 74 σύνεδροι,όλων των τάσεων 
και παρατάξεων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και αναλύσουν τα πεπραγμένα της περασμένης περιόδου, χαράσσοντας την πορεία της νέας Διοίκησης της Π.Ο.Σ., που θα εκλεγείστις 13/10/2019.

Οι αποφάσεις του Συνεδρίου θα αποτελέσουν«αποφάσεις ζωής για το Σιδηρόδρομο και για τους Σιδηροδρομικούς».
Οι ιδιωτικοποιήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2016 και της ΕΕΣΣΤΥ τον Απρίλιο του 2019 έχουν αλλάξει πλήρως τα έως σήμερα δεδομένα. Το σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα θα θέσει νέους στόχους μέσα από την αναδιοργάνωσή του. Οι στόχοι του όμως για:προσλήψεις, διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ελεύθερες διαπραγματεύσεις για υπογραφή Σ.Σ.Ε. και αναγνώριση  πιστοποίηση του σιδηροδρομικού επαγγέλματος ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ αδιαπραγμάτευτοι

Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύωνοι Διοικήσεις των σιδηροδρομικών εταιρειών, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, η Γ.Σ.Ε.Ε. και συνδικαλιστικές οργανώσεις

Η έναρξη του Συνεδρίου θα διεξαχθεί, στις 11/10/2019,στο ξενοδοχείο «NOVUS» - Καρόλου 23, Αθήναπερίπου στις12.00 και όχι στις 09.00όπως είχε προγραμματιστεί, (διότι το Προεδρείο της Π.Ο.Σ. θα βρίσκεται στα Δικαστήρια μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου