Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Οι νόθα εκλεγμένοι (Κιουτσούκης - Λεβέντης) του συνεδρίου της ΠΟΣ στην διορισμένη Διοίκηση της ΓΣΕΕ


Μια ακόμα μεγάλη απόδειξη του γιατί μεθοδεύτηκε η πρωτοφανής νοθεία στην Ιστορία της ΠΟΣ στο νόθο 36ο συνέδριο, αποτελεί η χτεσινή συγκρότηση οργάνων της ΓΣΕΕ μετά την έκδοση της
δικαστικής απόφασης για τον διορισμό της Διοίκησης της (ΓΣΕΕ).

Σε αυτήν την Διοίκηση συμμετέχουν οι συνάδελφοι Λεβέντης και Κιουτσούκης που  μεθόδευσαν τον αποκλεισμό του Σωματείου των Σταθμαρχών και 2 αντιπροσώπων της ΠΕΠΕ απο το νόθο συνέδριο της ΠΟΣ και επέβαλλαν την διπλοψηφία των αντιπροσώπων του ΤΡΑΜ για να επανεκλεγούν οι ίδιοι στο επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ - δια της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ-.

Ο λόγος προφανής και φαίνεται στην σύνθεση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ μετά την χτεσινή της συνεδρίαση και την δικαστική απόφαση για τον διορίσμό της. 
Αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ > 

Συνεδρίασε σήμερα η ΓΣΕΕ με βάση την οριστική απόφαση διορισμού προσωρινής Διοίκησης από το Δικαστήριο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α/της Πρόεδρος:              ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) 
Γ. Γραμματέας: ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αν/της Γ. Γραμματέας: ΔΑΝΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Γ. Οργανωτικού: ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Αν/της Γ. Οργανωτικού: ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Γ. Οικονομικού: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αν/της Γ. Οικονομικού: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Δημητριάδου Σταυρούλα (Λίλα)
Λεβέντης Αθανάσιος 
Πέρρος Γεώργιος
Τασιούλας Ιωάννης
Ταβουλάρη Παναγιώτα (Γιώτα)
Παπαγεωργίου Νικόλαος
Φωτόπουλος Νικόλαος


Όλος ο σιδηροδρομικός κόσμος λοιπόν αντιλαμβάνεται γιατί οι συνάδελφοι Λεβέντης -Κιουτσούκης οργάνωσαν την πρωτοφανή στα χρονικά νοθεία στην ιστορία της ΠΟΣ.
Θα αποτελούσε τεράστια ήττα του συνδικαλιστικού κατεστημένου στην χώρα, να έμεναν εκτός επόμενου συνεδρίου ΓΣΕΕ 2 εκ των κορυφαίων συνδικαλιστών της χώρας.
Για τον σκοπό αυτό ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ στο 36ο νόθο συνέδριο, καθαίρεσαν συνέδρους, απέκλεισαν Σωματεία, επέτρεψαν διπλοψηφίες.

Για να επιβιώσουν οι 2 νόθοι σε αυτήν την ΓΣΕΕ.

Για αυτές τις 2 καρέκλες, βρίσκεται υπό διάλυση η ΠΟΣ. 

Και εις ανώτερα συνάδελφοι! 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου