Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΟΣ στέλνει εξώδικα σε διοίκηση που δεν ...υπάρχει!

Πραγματικά δεν πρέπει να έχει υπάρξει προηγούμενο στις ενέργειες της πλειοψηφίας της ΠΟΣ. Αφού αρίστευσαν στην νοθεία στο τελευταίο συνέδριο, τώρα στέλνουν εξώδικα στον ΟΣΕ για την ΣΣΕ και ...προσωπικό ασφαλείας λες
και ο Οργανισμός έχει Διοίκηση.

Να θυμίσουμε στους νόθους της ΠΟΣ ότι...εδώ και 1 μήνα περιμένουν όλοι το ΦΕΚ με τον διορισμό του ΔΣ του ΟΣΕ.
Μπορεί να βγεί και σήμερα, μπορεί και αύριο, μπορεί και να καθυστερήσει (λένε κάποιοι σχολιάζοντας την διαμάχη για την τοποθέτηση Διοικήσεων).
Σε κάθε περίπτωση είναι τουλάχιστο αστείο η ΠΟΣ να στέλνει εξώδικα σε μια Διοίκηση που δεν έχει πλέον νομιμοποίηση αφού έχει περάσει  ΚΑΙ απο την Βουλή ο νέος Δ/νων Σύμβουλος κ. Σπηλιώπουλος.
Όχι τίποτα άλλο αγχώνουν και τον (ντεμέκ) συνδικαλιστή-μηχανικό που έχει αναγάγει την κωλοτούμπα σε δεύτερη φύση του και   που περιμένει καρτερικά μέρα την μέρα στην εξώπορτα της Καρόλου να  καλωσορίσει την νέα Διοίκηση για να αλλάξουν τα πράγματα και να εργαστεί & ο ίδιος με ....αυταπάρνηση για τον σιδηρόδρομο.
ΔΕΝ ξέρουμε αν θα πεί τα ίδια που έλεγε και στους προηγούμενους.
 Αυτά είναι λεπτομέρειες......
Άλλωστε λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται μετά απο καιρό. 
Για αυτό και αυτή η τακτική έχει γίνει δεύτερη φύση σε στελέχη-τυχοδιώκτες χωρίς καμία ηθική αναστολή.
Μόνο που οι καιροί πλέον έχουν αλλάξει. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου