Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η ΣΥΠΕ κατήγγειλε την εγγραφή των 68 στο Σωματείο της ΠΕΠΕ, που η ίδια ψήφισε!

Στην ιστορία θα μείνουν ο συνάδελφος Συρόπουλος και ο γραφικός του συνοδοιπόρος, σαν οι πρώτοι συνδικαλιστές που καταγγέλουν αυτό που ψήφισαν!



Στην επιστολή της ΣΥΠΕ  που προσκόμισε η ΠΟΣ στην σημερινή προσωρινή διαταγή Κλίτσας και Συρόπουλος ανέφεραν (επί λέξη).

Για την πραγματοποίηση των πρόωρων εκλογών οι 2 παρατάξεις ( ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ και ΝΕΑ ΕΛΞΗ ) ενέγραψαν ως μέλη του σωματείου μηχανοδηγούς ,βοηθούς μηχανοδηγού, εκπαιδευόμενους μηχανοδηγούς . υπαλλήλους άλλων ιδιωτικών εταιρειών (rail cargo) παρά του ότι το καταστατικό του σωματείου που ήταν σε ισχύ μέχρι την ημέρα που έγιναν οι εκλογές, δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ 

Την εγγραφή των νέων μελών είχαν ΨΗΦΙΣΕΙ και οι 2 που υπογράφουν την επιστολή αυτή.

Το πρακτικό θα προσκομισθεί στην τακτική δικάσιμο.

Ωστόσο

Τώρα  που η πλειοψηφία της ΠΟΣ ανέφερε ότι οι "μαθητές" απολύονται για πλάκα και ενώ εκρεμμούν 2 επανεξετάσεις συναδέλφων μας, μπορούν -Συρόπουλος και ο γραφικός- να αισθάνονται 2 φορές περήφανοι.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου