Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

To Σωματείο του ΤΡΑΜ και όχι η ΠΟΣ θα αποφασίζει για κινητοποιήσεις

Σοβαρή δήλωση που παραβιάζει το Καταστατικό της ΠΟΣ είχαμε πριν απο λίγο στην συνεδρίαση του νόθου Διοικητικού Συμβουλίου Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε
 ο συνάδελφος Μανιατάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΤΡΑΜ ανέφερε στην τοποθέτηση του, ότι για την προκήρυξη και την συμμετοχή στις απεργίες της ΠΟΣ,  θα αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου του και ΟΧΙ η ΠΟΣ.
 Ο Σύλλογος ωστόσο, έσπευσε να συμπληρώσει  ο συνάδελφος Μανιατάκης, θα ...στηρίζει τις απεργίες και θα προσπαθεί να ακολουθεί γιατί η συμετοχή του ΤΡΑΜ στις απεργίες επηρεάζει το επιβατικό κοινό. (ενώ οι απεργίες των σιδηροδρομικών όχι;).
Αυτό φυσικά δημιουργεί σοβαρό ρήγμα εντός της -ήδη υπό διάλυση- Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών καθώς είναι αυτονόητο ότι και άλλα Σωματεία θα μπορούν να ακολουθήσουν αυτήν την απόφαση.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



Y.Γ. Μέρα με την μέρα θα αποκαλύπτεται ότι η διεύρυνση της ΠΟΣ είχε άλλα χαρακτηριστικά ως κύριο στόχο της  (ψηφοθηρικά για το  νόθο συνέδριο) και καμία ουσιαστική βάση ως αφετηρία.
Υ.Γ.2 Φανταζόμαστε ότι ο νόθος Πρόεδρος της ΠΟΣ θα ¨"επιπλήξει" τον συνάδελφο για αυτήν του την τοποθέτηση.
Υ.Γ.3 Αν ένα Σωματείο ΔΕΝ συμμετέχει σε απεργιακή κινητοποίηση της νόθας ΠΟΣ, τότε και άλλα ΔΕΝ θα συμμετέχουν. Θα.... στηρίζουν όμως.
ΥΓ.4 Τραγικότερος όλων η κόκκινη-ουρίτσα (ή λαγός) της ΔΕΣΚ. Και πάλι έσπευσε να τηρήσει τον ρόλο του. Εγγυητής και νομιμοποιητής αυτής της νόθας ΠΟΣ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου