Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΕΠΕ παρακαλά να.... συμμετέχει στο συνέδριο της ΠΟΣ ;

Η διαρκής προσπάθεια για την δημιουργία εντυπώσεων απο την πλευρά των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ για το Σωματείο μας που...παρακαλά να το δεχτούν στο 36ο συνέδριο, συνεχίζεται απο τον γραφικό επαναστάτη του πληκτρολογίου. Εμείς δημοσιεύουμε την πρόσκληση της ΠΟΣ στο Σωματείο μας.
Αυτό που δεν έδινε η πλειοψηφία της ΠΟΣ στους μηχανοδηγούς είναι
η ατομική πρόσκληση, μέχρι την νομιμοποίηση των συνέδρων, δηλαδη το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου (που προκύπτει απο την ατομική πρόσκληση) για να αντιμετωπιστούν ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ παρανομίες όπως αυτή της διπλοψηφίας του ΤΡΑΜ για αντιπροσώπους στην ΓΣΕΕ.
Και εντελώς "τυχαία" το Σωματείο μας θα νομιμοποιούντο τελευταίο για  να μην μπορούν οι εκπρόσωποι μας να ψηφίσουν κατά των παρανομιών του Νόμου 1264.

Οι μηχανοδηγοί με την ψήφο τους , στείλανε τον γραφικό σπίτι του.
Οι μηχανοδηγοί με το Σωματείο τους, θα στείλουν τους ΝΟΘΟΥΣ σπίτι τους.
Και μετά θα συζητηθούν τα θέματα εσωτερικά. Έχει και συνέχεια.....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου