Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

H ΣΥΠΕ εννοούσε εκπαιδεύομενους μηχανοδηγούς... άλλης εταιρείας !

Απίστευτη κατρακύλα και ψέμματα απο την ΣΥΠΕ και τον
γραφικό που δεν τόλμησε να κατέβει ως γνήσιος ΚΙΟΤΗΣ σε συνελεύσεις για να εκθέσει τις απόψεις του. 
Και η παράταξη που δεν κατάφερε καν να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο (ΣΥΠΕ) στις εκλογές της ΠΕΠΕ, καταγγέλλει ως αποτυχημένους αυτούς που έφτυναν στα μούτρα το νόθο συνέδριο της πλειοψηφίας της ΠΟΣ, χαρίζοντας την καρέκλα του Ομόσπονδου στους ΝΩΘΟΥΣ των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ. 

Με νεότερη επιστολή τους και αφού έκαναν τα πάντα για να κοπεί το Σωματείο από το συνέδριο της ΠΟΣ για να επιβιώσουν οι 2 ΝΩΘΟΙ της ΓΣΕΕ, αναφέρουν ότι στο επίμαχο σημείο της επιστολής που διαβάστηκε στο συνέδριο

"Για την πραγματοποίηση των πρόωρων εκλογών οι 2 παρατάξεις ( ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ και ΝΕΑ ΕΛΞΗ ) ενέγραψαν ως μέλη του σωματείου μηχανοδηγούς ,βοηθούς μηχανοδηγού, εκπαιδευόμενους μηχανοδηγούς.  υπαλλήλους άλλων ιδιωτικών εταιρειών (rail cargo) παρά του ότι το καταστατικό του σωματείου που ήταν σε ισχύ μέχρι την ημέρα που έγιναν οι εκλογές, δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο"

Αναφέρονταν  λέει  σε... εκπαιδευόμενους μηχανοδηγούς ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!!!!

Γεγονότα

1. Στο Σωματείο έχουν κατατεθεί αιτήσεις εκπαιδευόμενων μηχανοδηγών της Rail Cargo και αυτές θα εγκριθούν. Οι αιτήσεις κατατέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019! Κανείς εκπαιδευόμενος μηχανοδηγός ή βοηθός από άλλη εταιρεία ΔΕΝ συμμετείχε στις εκλογές της ΠΕΠΕ.
2. Η ΠΕΠΕ έχει προσκομίσει κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των 60 εκπαιδευόμενων- βοηθών μηχανοδηγών που συμμετείχαν στις εκλογές, ενώπιον της δικαιοσύνης.
3. Κανείς δεν έχει απολυθεί εξ αυτών.
4. Κανείς δεν ήταν μαθητής, υπήρχε έμμισθη σχέση
5. Η ΠΕΠΕ δεν έχασε κανένα δικαστήριο, αλλά προσωρινή διαταγή. Η τακτική δικάσιμος ακολουθεί.
6. Με κανένα Σωματείο δεν ήρθε σε αντιπαράθεση η ΠΕΠΕ. Εναντίον ΚΑΝΕΝΟΣ Σωματείου δεν κινήθηκε.

Κινήθηκε και κινείται ενάντια στις αποφάσεις της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών για διπλοψηφίες και αποκλεισμούς άλλων Σωματείων.
Η ΠΕΠΕ θα ζητήσει την ακύρωση του συνεδρίου μαζί με την ΠΕΣΟΣΕ.

ΑΛΗΘΕΙΑ 

Τους 2 συνέδρους από το συνέδριο της ΠΟΣ δεν τους έκοψε η Δικαιοσύνη. Αυτή θα αποφανθεί στο εγγύς μέλλον στην τακτική δικάσιμο.
Τους 2 συνέδρους της ΠΕΠΕ έκοψαν με πλειοψηφική απόφαση ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ επειδή στις εκλογές μας συμμετείχαν όσοι ΟΜΟΦΩΝΑ είχαν εγγραφεί στην ΠΕΠΕ και ήταν ...μαθητές!

Κλείνοντας και όσον αφορά τις απειλές ενάντια στο στέκι της έλξης.
Από μικρούς ανθρώπους που δεν φοράνε παντελόνια και κιοτεύουν να εμφανιστούν σε συνελεύσεις,  το στέκι δεν δέχεται απειλές.
Τους ανθρώπους δηλαδή που ψήφισαν την εγγραφή των 68 εκπαιδευομένων αλλά και των  4 ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ της Rail Cargo και μετά ....έστελναν επιστολές ότι εγγράφηκαν για να γίνουν εκλογές.

Η θρασύδειλη επίθεση του γραφικού εναντίον των 68 εκπαιδευομένων - που μέχρι χτες έλεγε ότι θα έπρεπε να αμείβονται ως μηχανοδηγοί αλλά τώρα ...θυμήθηκε ότι τελικά ήταν εκπαιδευόμενοι και με την επιστολή του, που προσκόμισε η ΠΟΣ στο δικαστήριο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ότι έχουν απολυθεί  & 4- δεν θα μείνει αναπάντητη από το Σωματείο μας, το οποίο θα θέσει το θέμα στο ανώτατο του Όργανο.
Στην Γενική Συνέλευση.

Ελπίζουμε ο γραφικός να εμφανιστεί για να υπερασπιστεί τις απόψεις του. Και να μην στέλνει επιστολές και εκεί. Άλλωστε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν ζήτησε να μην διαβαστεί η επιστολή της ΣΥΠΕ στο συνέδριο όπως φαντασιώνεται ο γραφικός.
Διαβάστηκαν και οι 2 κανονικά απο τον ΝΟΘΟ επικεφαλή της ΠΑΣΚ.
Aς ερχόταν και ο ίδιος να την διάβαζε. 

Τέλος ενδιαφέρον έχουν τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΔΣ του Σωματείου μας, την ημέρα προκήρυξης των εκλογοαπολογιστικών συνελεύσεων.
Μπορεί να καταθέσει μια αίτηση για να τα πάρει. 
Μπορεί να τα ακούσει για να θυμηθεί. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Τελικά ρωτάμε τον  γραφικό. Διπλοψηφίσαντες  για την ΓΣΕΕ υπήρξαν στο συνέδριο της ΠΟΣ, ή μήπως κατάπιε το αμίλητο νερό και δεν τολμά να προσβάλει τους νόθους που εκλέχτηκαν μέσω αυτού και τον καθοδηγούν  ;
Υ.Γ. 2 Την διεύθυνση μας την ξέρεις. Το ερώτημα είναι όμως γιατί κατέβασες προσωπική ανάρτηση -τώρα τελευταία -εναντίον συναδέλφου εκλεγμένου ; Φοβούνται ορέ τα παλικάρια ;  

Υ.Γ.3 Τικ τακ, τικ τακ.. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου