Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΠΕΣΟΣΕ : Δεν αναγνωρίζουμε καμία απόφαση που προκύπτει απο το νόθο 36ο συνέδριο

Δελτίο Τύπου του Σωματείου Σταθμαρχών 
Η ΠΕΣΟΣΕ καταγγέλλει την απόφαση της πλειοψηφίας της γενικής συνέλευσης του ΝΟΘΟΥ   36ου Πανσιδηροδρομικού Συνεδρίου για τον αποκλεισμό των αντιπροσώπων μας από αυτό.

39 (απο τους 74 συνολικά) σύνεδροι των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ, αποφάσισαν  πλειοψηφικά , ότι
η ΠΕΣΟΣΕ που σήμερα εκπροσωπεί 190 και πλέον σταθμάρχες, δεν θα  συμμετέχει στις εργασίες  στερώντας το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθε από τους  τους 4 ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένους αντιπροσώπους μας σε αυτό,  προκειμένου να αλλοιωθεί το Σώμα του συνεδρίου και αυτό να οδηγηθεί σε νόθα αποτελέσματα.

Το Σωματείο μας θα προσφύγει στο μοναδικό όπλο που του έχει απομείνει για την αποκατάσταση της νομιμότητας καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα για την ακύρωση του νόθου συνεδρίου σε συνεργασία με το Σωματείο των μηχανοδηγών.
Είναι αυτονόητο ότι , μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες  και στερούνται κάθε δημοκρατικής ακόμα και νομικής βάσης και λογικής, η ΠΕΣΟΣΕ δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη καμία απόφαση που θα προκύψει από το νόθο συνέδριο και την νόθα εκλεγμένη Διοίκηση της Ομοσπονδίας. 
Ο αγώνας των σταθμαρχών αφορά πλέον την αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας του συνδικάτου μας στον σιδηρόδρομο, που με πλειοψηφική απόφαση υποθήκευσαν ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ, για τις 2 καρέκλες της ΓΣΕΕ. 
Στην συνείδηση των σιδηροδρομικών το 36ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο έχει ήδη καταγραφεί ως το συνέδριο της Νοθείας της δημοκρατικά εξεφρασμένης βούλησης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου