Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέα υπηρεσία για στελέχη επιχειρήσεων στο Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Η νέα υπηρεσία εξειδικευμένων - εξατομικευμένων δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρνει την εμπειρία του σιδηροδρομικού ταξιδιού πιο κοντά στις επιχειρήσεις.

Τη νέα υπηρεσία εξειδικευμένων - εξατομικευμένων

δρομολογίων Αθήνα – Θεσσαλονίκη / Θεσσαλονίκη - Αθήνα για στελέχη επιχειρήσεων εγκαινίασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στο πλαίσιο της έναρξης του προγράμματος εξειδικευμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις, 300 στελέχη πολυεθνικής εταιρείας (η οποία δραστηριοποιείται σε τεχνολογίες αιχμής) είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις 18.10 από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με επιστροφή στις 20.10, σε μόλις 4 ώρες, με το Intercity Express και «να απολαύσουν την πραγματική ομορφιά και εμπειρία που προσφέρει η διαδρομή με το τρένο, καθώς και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες της νέας σύγχρονης αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ», όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.  

Η παραπάνω, ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία παρέχεται πλέον από την εταιρεία σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να απολαύσουν την εμπειρία του σιδηροδρομικού ταξιδιού. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην ευρύτερη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη, εξέλιξη και παροχή καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της και το ευρύ κοινό, αναφέρεται στην ενημέρωση.

Τα ταξίδια αυτά εκτελούνται με τη σύγχρονη αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Intercity Express, που προσφέρει μεταξύ άλλων αναβαθμισμένες υπηρεσίες τεχνολογίας, διανομή ημερήσιου τύπου, catering, δωρεάν διάθεση σετ προϊόντων περιποίησης σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαράντη κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω υπηρεσία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση εταιρικής επικοινωνίας/εξωτερικών σχέσεων στο mail: m.nassopoulou@trainose.gr

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου