Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Άφησαν εκτός ΠΟΣ τους σταθμαρχες !

Με πλειοψηφική απόφαση -39 υπέρ στους 74 συνέδρους-
(Το Συνεδριο επισης απέκλεισε λίγο πριν πλειοψηφικά -με 38 ψηφους υπέρ- 2 συνέδρους του Σωματείου μηχανοδηγών , με το πρόσχημα ότι συμμετείχαν στις εκλογές του οι 60 νέοι μηχανοδηγοί ), το συνέδριο απέκλεισε την συμμετοχή των σταθμαρχων στις αρχαιρεσιες του με το πρόσχημα ότι είχαν διεξαχθεί παράτυπες εκλογές, την ώρα που ΚΑΝΕΙΣ δεν τις είχε   αμφισβητήσει.
Δυστυχώς η σημερινή ημέρα αποδεικνύει ότι ο κομματικός συνδικαλισμός έχει παρεισφρήσει βαθιά στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Το πρόβλημα δεν είναι οι μηχανοδηγοί , το πρόβλημα είναι η διαφορετική άποψη που δεν μπορεί να αποδεχτούν ΠΑΣΚ ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ.
Α μην ξεχάσουμε να γράψουμε  ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στην ΠΟΣ δήλωσε ότι ΔΕΝ είναι το ΠΑΜΕ αλλά η.... ΔΕΣΚ !
 Το γιατί το έκανε αυτό θα το αποκαλύψουμε  τις επόμενες μέρες


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Στους συναδελφους σταθμαρχες  λέμε το εξής.
Είναι ΤΙΜΗ για εσας αυτό.
Σταθμαρχες και μηχανοδηγοί θα κάνουν αυτά που πρέπει τις επόμενες μέρες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου