Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ζήτησαν 32 διπλωματούχοι μηχανικοί απο το ΔΣ του Συλλόγου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες με κείμενο που κατέθεσαν 32 διπλωματούχοι μηχανικοί προς το ΔΣ του Συλλόγου τους  και με θέμα τις
συναντήσεις του Συλλόγου με τις νέες Διοικήσεις  ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ και την διαμόρφωση της ημερήσιας διάταξης αυτών.

Θα είχε ενδιαφέρον ο Σύλλογος να κοινοποιήσει τις αποφάσεις για την ημερήσια διάταξη μιας και πάντα οι διπλωματούχοι μηχανικοί έχουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των εξελίξεων στον Οργανισμό. Η συνέλευση θα πραγματοποιούντο στις 15 Οκτωβρίου.
Είναι αυτονόητο ότι η κίνηση αυτή προκαλεί εντύπωση, ιδιαίτερα αφού το ζητούμενο θέμα είναι η διαμόρφωση της ημερήσιας διάταξης των συναντήσεων απο την Γενική Συνέλευση (και όχι απο το ΔΣ).
Σημείωνουμε ότι στον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών στις τελευταίες εκλογές για την ΠΟΣ συμμετείχαν περίπου 60 συνάδελφοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου