Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση ΠΕΣΟΣΕ (Σταθμάρχες) για το 36ο ΝΟΘΟ συνέδριο της ΠΟΣ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι 
Δυστυχώς για άλλη μία φορά η νόθα πλειοψηφική παρέα της Ομοσπονδίας σιδηροδρομικών, έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Μπροστά στο πάθος τους για την εξουσία, ξεπέρασαν ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό. 


Για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας εξαιρεθήκαμε από το συνέδριο. Μας απέκλεισαν παράνομα, αγνοώντας τη δημοκρατικά εκφρασμένη ψήφο των μελών μας, την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ψήφο, διότι γνώριζαν πολύ καλά, ότι το σωματείο μας θα ήταν ενάντια στο παλιό συνδικαλιστικό κατεστημένο. 
Ενα κατεστημένο, των ίδιων εδώ και χρόνια, προσώπων, που έπαιξε βρώμικα παιχνίδια, συναίνεσε στη διάλυση του σιδηροδρόμου, εκδίωξε συναδέλφους και πολλά άλλα ακόμη, που όλοι γνωρίζουμε και αποδοκιμάζουμε. 
Γι αυτό το λόγο και ο ένας φώναζε “δέν βγαίνουν τα κουκιά”, “Ξηλώστε ότι μπορείτε”, πρότεινε ο άλλος, “Αφήστε το σε μένα”, διαβεβαίωσε ο τρίτος της παρέας. 
Η τελευταία εκλογική διαδικασία της ένωσής μας διεξήχθη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με όλες τις προηγούμενες. ΝΟΜΙΜΑ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Άραγε, γιατί δεν μας απέβαλαν στα προηγούμενα συνέδρια; Γιατί επέλεξαν αυτή τη φορά να δηλώσουν με κάθε επισημότητα ότι δεν θέλουν τους ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ; Τα συμπεράσματα δικά σας... 
Τελειώσαμε λοιπόν κύριοι της νόθας πλειοψηφίας
Τώρα δεν πρόκειται να σας σεβαστούμε ποτέ ξανά και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι Σταθμάρχες είμαστε πολύ περήφανοι για να ανεχτούμε αυτή την προσβολή. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, κύριοι της νόθας πλειοψηφίας, θα καταλάβετε τι σημαίνει να βάλει κάποιος απέναντί του την ΠΕΣΟΣΕ. Έχουμε πολλά να πούμε, αλλά και να κάνουμε. Καλούμε όλα μας τα μέλη, αλλά και όλους τους φίλους, σε εγρήγορση για ένα κοινό αγώνα το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός γραμματέας 

Ανδρέας Μπούρας             Γιάννης Γρίβας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου