Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Κ. Γενιδουνιας : Οι νόθες καρέκλες στους «νόμιμους» ιδιοκτήτες τους

Συναδέλφισες συνάδελφοι
Μετά τα όσα παράνομα και παράτυπα συνέβησαν τις τελευταίες 3 μέρες και την πλειοψηφική απόφαση για την ακύρωση 4 ουσιαστικά,2 τυπικά συνέδρων μας δεν έχει κανένα νόημα η παρουσία μέλους του ΔΣ του Σωματείου μας , σε αυτήν την ΠΟΣ, πόσο μάλλον η δική  μου.Τις νόθες καρέκλες τις χαρίζω στους «νόμιμους ιδιοκτήτες»  τους, ποτέ άλλωστε
δεν τις αποδέχτηκα ως άνθρωπος.
Καλή τύχη σε όσους  θα εκπροσωπούνται από αυτήν την ΠΟΣ.
 Θα την χρειαστούν έχοντας  αποκλείσει & την ΠΕΣΟΣΕ από την Ομοσπονδία . Είμαι βέβαιος ότι το Δίκτυο Σιδηροδρομικών θα κάνει ότι μπορεί για την προστασία των εργαζομένων. Σύντομα οι παράνομες αποφάσεις της πλειοψηφίας  του 36ου συνεδρίου αυτής της ΠΟΣ ,  θα ακυρωθούν τόσο σε δικαστικό όσο  και σε συνδικαλιστικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου