Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ενότητα :Τα κουκιά δεν βγαίνουν Ψηφίζουν και τα δέντρα αρκεί να εκλεγούν στη ΓΣΕΕ αυτοί που δεν εκλέγονται!

Λίγο πριν την έναρξη του 36ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών
(ΠΟΣ), που θα εκλέξει νέα διοίκηση και εκπροσώπους στη ΓΣΕΕ, εκτυλίσσονται απίστευτες καταστάσεις που δείχνουν ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο!!
Προκειμένου να εκλεγούν εκπρόσωποι των εργαζομένων σιδηροδρομικών στη ΓΣΕΕ, μέσω αυτού του συνεδρίου, τα πρόσωπα που αποτελούν τη σημερινή διορισμένη διοίκηση οργάνωσαν σχέδιο με διπλοψηφίες για να αλλάξουν τον αριθμό των συνέδρων!!
Αυτό το σχέδιο που αλλοιώνει την όποια πραγματική αντιπροσώπευση (που και
γι’ αυτό έχουμε ενστάσεις), οδήγησε για μια ακόμη φορά τις παρατάξεις στις αίθουσες των δικαστηρίων και τη δημιουργία κλίματος πρωτοφανούς έντασης με απρόβλεπτες συνέπειες.
Το συμπέρασμα είναι ένα:
Αν δεν εκλεγεί σύνεδρος αυτός που διοικεί σήμερα τη ΓΣΕΕ τότε συνέδριο δεν θα γίνει!
Δυστυχώς όλα αυτά γίνονται την ώρα που τα προβλήματα στον συγκεκριμένο χώρο είναι τεράστια, το μέλλον δυσοίωνο, οι ελλείψεις προσωπικού υπαρκτές και οι υποδομές στο ναδίρ.
Αντί να συζητηθούν αυτά στο συνέδριο οι δυνάμεις που ελέγχουν την πλαστή πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ είναι έτοιμες να χύσουν το αίμα τους αρκεί να παραμείνουν με όποιο κόστος στο τιμόνι μιας ΓΣΕΕ που έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου