Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Χωρίς τέλος ο κατήφορος της ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών

Η κομμουνιστική συνιστώσα-  άλλοθι των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ εξακολουθεί να υποτιμά την νοημοσύνη των μηχανοδηγών και των σιδηροδρομικών προσπαθώντας να δικαιολογήσει την διαχρονική της συμπόρευση με την παρέα της Καννιγγος. Το μενού σήμερα
περιλαμβάνει το αφήγημα της ΔΕΣΚ για τα όσα συνέβησαν στο νόθο συνέδριο της ΠΟΣ.
Χωρίς να τολμά να το χαρακτηρίσει ως τέτοιο (νόθο) , γιατί θα στεναχωρήσει τους διαχρονικούς της συνεργάτες (Κιουτσουκη - Λεβέντη) και παρότι .... έθεσε θέμα για την καραμπινάτη διπλοψηφία των εκπροσώπων ΤΡΑΜ, η ΔΕΣΚ θέλει να μας πείσει ότι το κορυφαίο ζήτημα αφορούσε την ΠΕΣΟΣΕ και έτσι  έθεσε θέμα για τους σταθμάρχες επειδή η εφορευτική επιτροπή στην ....περιφέρεια ενώ ΕΙΧΕ δικαστικό αντιπρόσωπο δεν είχε εκλεγεί με ...εκλογές !
Τι και αν η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή είχε εκλεγεί παρουσία δικαστικού , τι και αν δικαστικοί υπήρχαν παντού στις εκλογές !
Οι γιαλαντζί ΠΑΜΙΤΕΣ υποψιάστηκαν ...νοθεία.
Για την διπλοψηφία του ΤΡΑΜ μια απλή αναφορά & πως να μην γίνει έτσι , αφού η ΔΕΣΚ είχε αντιπρόσωπο από αυτό το Σωματείο !
Οι τυπολάτρες της ΔΕΣΚ που έχουν χρόνια τώρα αφήσει ΠΑΣΚ κ ΔΑΚΕ να ερμηνεύουν κατά το δοκούν καταστατικά της Ομοσπονδίας , βρήκαν το μεμπτό για τους σταθμαρχες σε αυτήν την λεπτομέρεια .
Όσον αφορά τους μηχανοδηγούς , τώρα θυμήθηκαν ότι ζητούν και τα πρακτικά των συνελεύσεων με τις υπογραφές των παρόντων (που φυσικά υπάρχουν) ενώ δεν τους έκανε το πρακτικό των Γενικών Συνελεύσεων που προσκόμισε το Σωματείο μας , αντίστοιχο άλλων που είχαν προσκομίσει άλλα μέλη της ΠΟΣ για την συμμετοχή τους στο συνέδριο. Κατάντια.
Στην ΔΕΣΚ επικαλούνται ως « μαθητές» τους βοηθούς μηχανοδηγου , ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΟΛΟΙ έχουν πλήρη σχέση εργασίας και πως η εγγραφή τους ήταν σύμφωνη με το Καταστατικό του Σωματείου μας & ΟΜΟΦΩΝΗ .
Στην περίπτωση των ΜΑΘΗΤΩΝ της σχολής ΟΑΕΔ στο Βόλο , το 2016 ,  το καταστατικό του Θεσσαλικού ΔΕΝ προέβλεπε την δυνατότητα εγγραφής τους στο Σωματείο.
Συγκρίνουν ανόμοια πράγματα , επειδή έτσι επιτάσσει η λογική της συμπόρευσης με το  συνδικαλιστικό κατεστημένο   της Καννιγγος του οποίου αποτελούν ισότιμα μέλη διαχρονικά.
Για αυτό το λόγο άλλωστε κράτησαν στο συνέδριο αποστάσεις από το ΠΑΜΕ.
Για αυτό το λόγο δεν καταγγέλλουν την νοθεία , αλλά όσους την κατήγγειλαν !
Είναι ένα και αυτό με ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.
Τέλος , σε καμία προσφυγή ενάντια στην νοθεία δεν παρέστη μέλος της ΔΕΣΚ.
Τα ψέμματα έχουν και ένα όριο. Αρκετά !
Και φυσικά την ώρα διεξαγωγής του νόθου συνεδρίου , όπως έμαθαν ολοι οι σιδηροδρομικοί , οι εκλεγμένοι της ΔΕΣΚ ζωγράφιζαν στίχους και έγραφαν ποιηματάκια !


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

ΥΓ οι 4 ψηφίσαντες της Rail Cargo σε σύνολο 257 (συμμετοχή 95%)σας πειράξανε.
Σα δεν ντρέπεστε λίγο .... της πλάκας κομμουνιστές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου