Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Πυκνώνουν τα δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Πάτρας - Κιάτου - Πάτρας

Σε μια σωστή κίνηση προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πυκνώνοντας τα δρομολόγια λεωφορείων που τροφοδοτούν τον Προαστιακό , απο την Πάτρα προς το Κιάτο και αντίστροφα.
Όπως βλέπει κάποιος , τα λεωφορεία πλέον είναι ανά 1 ώρα απο το Κιάτο , ενώ το ίδιο παρατηρείται σε αυτά και απο Πάτρα.

Αριστερά τα δρομολόγια των λεωφορείων απο Πάτρα ενώ παρακάτω


δημοσιεύουμε αυτά  απο Κιάτο


Η ημερομηνία που έχει δοθεί για την έναρξη των νέων δρομολογίων είναι η Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου , αλλά ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή λόγω των απεργιών μέσα στην εβδομάδα ( για αυτό και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμα ).





Φυσικά ο μεγάλος μας καημός και θα το ξαναπούμε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , είναι ότι στην Ελλάδα του 2014 δεν συνδέεται σιδηροδρομικά η 3η μεγαλύτερη πόλη της χώρας με την Πρωτεύουσα...
Έλληνες πολιτικοί , Νεο Έλληνες πολιτικοί......






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου