Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

H ΠΟΣ ψάχνει τους ψιθυριστές αλλά δεν λέει τις ώρες των στάσεων !

Την ώρα που ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ καθημερινά συναντιούνται με τις Διοικήσεις των εταιρειών ,  η ΠΟΣ -  η Ομοσπονδία μας  , εκδίδει σήμερα μια ανακοίνωση στην οποία καταφέρετε εναντίον όσων λέει ότι "ψιθυρίζουν"για αναστολή των κινητοποιήσεων και ρίχνουν λέει νερό στον μύλο των Διοικήσεων ! 

ΟΜΩΣ , την ίδια ώρα η Ομοσπονδία μας , ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα  τις ώρες των κινητοποιήσεων (!!!!!!)
τις ώρες δηλαδή που θα πραγματοποιηθούν οι στάσεις στα επιβατικά τρένα.
( μόνο διαροές- το επίσημο blog της ΠΟΣ δεν αναφέρει τίποτα απολύτως ) Ενώ ακόμα  δεν έχει ενημερώσει για το που θα σταματήσουν τα τρένα όταν αυτές πραγματοποιηθούν για να γνωρίζει το προσωπικό. 
Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν λογικά αύριο , λίγες ώρες πριν τις κινητοποιήσεις. 
(Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το επαναλαμβάνουμε δεν έχει ακυρώσει κανένα δρομολόγιο) προφανώς για την καλύτερη δυνατή οργάνωση τους .


Εμείς απλά δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ΠΟΣ (απο τα Σιδηροδρομικά Νέα η ανακοίνωση αφού  η Ομοσπονδία στέλνει τις ανακοινώσεις όπου θέλει και μόνο  ! ) και ας βγάλουν οι σιδηροδρομικοί τα συμπεράσματα τους .

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Επειδή τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μία έντονη φημολογία παραπληροφορώντας τους εργαζόμενους ότι δήθεν οι κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Ομοσπονδία δεν θα πραγματοποιηθούν ή θα ανασταλούν, σας ενημερώνουμε επίσημα ότι:

1. Οι αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από τα εμπορικά θα πραγματοποιηθούν κανονικά όπως έχουν αποφασιστεί.

2. Για την οποιαδήποτε τροποποίηση στις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις την ευθύνη έχει το προεδρείο της Ομοσπονδίας που έχει την εξουσιοδότηση από το Διοικητικό Συμβούλιο και κανένας άλλος.

3. Η ευθύνη των κινητοποιήσεων είναι στα χέρια των Διοικήσεων καθώς δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Αγνοείστε κάθε άλλη φωνή ή ψίθυρο που παραπληροφορεί καθώς ηθελημένα ή άθελα ρίχνει νερό στον μύλο των Διοικήσεων και δεν βοηθάει την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.

Για κάθε εξέλιξη επί του ζητήματος θα ενημερωθείτε επίσημα από το Προεδρείο της ΠΟΣ.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.


Σήμερα ξεκινούν οι 24ωρες απεργίες στα εμπορικά όπως έγραψε  χτες το απόγευμα το στέκι της έλξης θυμίζοντας σε όλους τους ψιθυριστές  ότι ΝΑΙ υπάρχουν κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου