Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Δελτίο Τύπου ΠΕΣΟΣΕ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΓΑΘΩΝ-ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΩΝ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΟΣ ΖΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ
ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΠΕΣΟΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΕΝΘΕΡΜΩΣ  ΤΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΓΙΑΥΤΟ  ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ(ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΕΗΣΑ) , ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΣΟΣΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ , ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΜΕ  ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
             
                       
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
              Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας  
      
     ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

1 σχόλιο: