Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Το τρένο δεν είναι για τα πανηγύρια, είναι μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής πολιτικής

Η μόνιμη επαναλειτουργία του Προαστιακού Καλαμάτας πρέπει να σχεδιαστεί και να πραγματοποιηθεί άμεσα. Η πολιτεία μαζί με τους τοπικούς φορείς

θα πρέπει το προσεχές διάστημα να έρθουν σε συννενόηση και να βρεθεί ο τρόπος
για να επαναλειτουργήσει ο Προαστιακός στην Καλαμάτα.
Το Σωματείο μας και το συνδικαλιστικό κίνημα στον σιδηρόδρομο, έχει στηρίξει στο παρελθόν και θα ξαναστηρίξει τα αιτήματα των τοπικών φορέων για τις εορταστικές εκδηλώσεις.
Ωστόσο με αφορμή αυτά τα αιτήματα θα ζητηθεί η επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο σε μόνιμη βάση, πράγμα που πέρυσι στήριξε έμπρακτα η ΠΕΠΕ (δημοσιεύουμε το video με την επίσκεψη του Προέδρου του Σωματείου μας στην Καλαμάτα έπειτα απο πρόσκληση των συναδέλφων που εργάστηκαν εκείνες τις μέρες εκεί).
Κ είμαστε πεπεισμένοι ότι η ΠΕΠΕ και το συνδικαλιστικό κίνημα στον σιδηρόδρομο θα καταφέρει να πετύχει τον μεγάλο αυτό στόχο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου