Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Επίθεση σε ελβετικό τρένο: Μία νεκρή και δυο κορίτσια σε κρίσιμη κατάσταση


Μία γυναίκα πέθανε και δύο κορίτσια νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχτηκαν σε τρένο στην Ελβετία, από έναν άντρα που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ενώ είχε στην κατοχή του κι εύφλεκτο υγρό, σύμφωνα με
ανακοίνωση της αστυνομίας στο καντόνι Ζανκτ Γκάλεν. 
Η 34χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Δύο κορίτσια, ηλικίας 6 και 17 ετών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως και ο δράστης της επίθεσης, που τραυματίστηκε από τη φωτιά που άναψε στο τρένο. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από το μαχαίρι ή έπαθαν εγκαύματα από τη φωτιά που άναψε στο τρένο, ο 27χρονος Ελβετός δράστης, κοντά στον σταθμό του Ζάλετς, στο καντόνι Ζανκτ Γκάλεν. 
Ένας έκτος επιβάτης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και δέχτηκε τη βοήθεια των άλλων επιβατών. Η αστυνομία διερευνά το κίνητρο της επίθεσης, ενώ έκανε έρευνα στο σπίτι του δράστη, που κατοικεί σε γειτονικό καντόνι. Τα ευρήματα της έρευνας, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.
 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου