Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Εγκρίθηκε η ανακαίνιση του χώρου μηχανοδηγών στην Οινόη

Όπως μας ενημέρωσε ο Προϊστάμενος ΜΑΙ Γαργαλάκος Δημήτρης σήμερα εγκρίθηκε απο τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (είχε προηγηθεί και η έγκριση του Δ/ντη ΔΙΚΑΜ) και σε μερικές ημέρες ξεκινά η ανακαίνιση του χώρου αναμονής των μηχανοδηγών στην Οινόη. Πρόκειται ασφαλώς για θετική εξέλιξη, που στο παρελθόν (εδώ και κάποια χρόνια) είχε
αιτηθεί και το Σωματείο μας. Το θέμα είχε ξεχαστεί και επανήλθε πριν κάποιους μήνες.
Χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του συναδέλφου Γαργαλάκου Δημήτρη και την παράλληλη υποστήριξη απο την ΠΕΠΕ το αίτημα έγινε δεκτό και έτσι ο χώρος μας θα γίνει ποιο ανθρώπινος.

Όπως μας είπε ο συνάδελφος ελπίζει ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους-τόσο λειτουργικά,όσο και αισθητικά τονίζοντας ότι όταν προσπαθούμε κάτι ΟΛΟΙ μαζί σχεδόν πάντα το πετυχαίνουμε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου