Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Aπο 29 Αυγούστου η επαναλειτουργία της σύνδεσης στον Προαστιακό Πάτρας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο αίτημα των επιβατών για την σύνδεση στον Καστελλόκαμοπο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ γράφει: 
Αναφορικά με την επιστολή σας της 09.08.2016, σχετικά με την αναστολή των δρομολογίων του
τροφοδοτικού λεωφορείου, που συνδέει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο Πατρών, στη στάση Καστελλόκαμπος, σας γνωρίζουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατέβαλλε και συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή του προβλήματος και εκτιμούμε πως από  29/8/2016, θα είμαστε σε θέση να επαναδρομολογήσουμε τη λεωφορειακή γραμμή.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Ακριβές Αντίγραφο                                                                                                  Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου