Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Άλλη μια επιστολή του Παύλου ...με ήθος και ....επιχειρήματα!

Εμείς απλά δημοσιεύουμε την επιστολή του νέου αίματος της ΔΑΚΕ Έλξης. Δεν σχολιάζουμε , νομίζουμε ότι όλοι πλέον καταλαβαίνουν. ...Απολαύστε τον!
Αγαπημένε Πρόεδρε Γενιδούνια θέλω να σε βοηθήσω να εμπεδώσεις κάτι... 
Από χθες και εις το διηνεκές θα είσαι για όλους
τους Μηχανοδηγούς ο πρόεδρος της ιδιωτικοποίησης.

Για να καταλάβεις τι εννοώ: όταν οι μελλοντικοί Μηχανοδηγοί θα ρωτάνε ποιος ήταν πρόεδρος όταν έγινε η ιδιωτικοποίηση...  Εμείς θα λέμε ο Γενιδούνιας. 

Κι όταν θα ρωτάνε τι έκανε; Θα απαντάμε ότι μας έλεγε υπάρχει ,"plan b με μεταφορά του προσωπικού στο δημόσιο", ότι "δεν ενδιαφέρεται κανένας" και ότι οι "φύλακες έχουν γνώση". Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα!

Επειδή λοιπόν, είσαι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχεις πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ να απαντήσεις στους Μηχανοδηγούς για την πλήρη αποτυχία σου, κατέφυγες στην δοκιμασμένη και προσφιλή σου τακτική, τον Αυριανισμό.

Μετά την αποκάλυψη βόμβα, που τελικά ήταν τσιχλόφουσκα, καθώς ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ,επιμένεις να κάνεις την τρίχα τριχιά.

Όμως τώρα πια, σε έχουν πάρει όλοι οι συνάδελφοι ΧΑΜΠΑΡΙ και ΔΕΝ περνάνε πλέον τα ΨΕΜΑΤΑ, τα ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΑ και το ΣΑΝΟ που τάιζες τον κόσμο.

Μην πετάς την μπάλα στην κερκίδα, όπως αρέσκεσαι να λες.

Αντί λοιπόν να σπαταλάς τόσο διαδικτυακό μελάνι κατασκευάζοντας σκευωρίες, γράψε και εξήγησε στον κόσμο τι πέτυχες τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από το διεκδικητικό πλαίσιο που σου εξουσιοδότησε το ΣΤΑ.

ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ.

Γράψε λοιπόν για την ΣΣΕ, για το ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και για τις ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

Αλήθεια Πρόεδρε μίλησέ μας για το πώς πληρώνονται το επίδομα ευθύνης οι οδηγοί του ΟΑΣΑ. Για εκείνα τα επτά κλιμάκια. Τι απέγιναν;

Όσο για την δική μου παράταξη Πρόεδρε, ναι έχουμε και διαφωνίες μεταξύ μας όπως και τις ενστάσεις μας, όμως, κάνουμε γόνιμο διάλογο και συναποφασίζουμε.

Για την ΕΞΕΛΙΞΗ (ΣΥΡΙΖΑ Έλξης) πάλι, καταλαβαίνω πως εκεί λειτουργείτε έχοντας το πρότυπο της αυθεντίας (ενός ανδρός αρχή). Δεν ξέρω αν σου θυμίζει κάτι κάποιος Κίμ Γιόνγκ Ούν...

Αν πάλι θες να σου απαντήσω σε κάποιες συνδικαλιστικές απορίες, θα το κάνω, όταν υπογράψεις τα κείμενα σου επώνυμα: 
Κώστας Γενιδούνιας, Μηχανοδηγός ΜΑΙ - ο Πρόεδρος της ιδιωτικοποίησης... Και όχι ως Στέκι.

Κατέβα λοιπόν από το καλάμι της έπαρσης και ζητά μια ειλικρινή συγγνώμη στους Μηχανοδηγούς για την αποτυχία σου.

Παύλος Θανασιάς
Μηχανοδηγός ΜΑΙ

ΥΓ 1: Επίσης, το μέιλ της παράταξης μου θα σου το προσκομίσω κάποια Παρασκευή που θα ανοίξεις το γραφείο της ΠΕΠΕ στο εργατικό Κέντρο Πειραιά (όπως έταζες στον κόσμο).

ΥΓ 2: Αν πράγματι ψάχνεις διασπαστές, αναζήτησε τους στους γνωστούς-άγνωστους αρθρογράφους στο στέκι του ψεύτη. Ψάξε επίσης και στους ανώνυμους σχολιαστές στις 250(!!!) σελίδες χολής και ψεύδους στο προσωπικό σου blog. Ή ακόμα σε κάποιον που στριμώχτηκε στην πίσω πόρτα του γραφείου του διευθύνοντα όταν αντίκρισε την Ομοσπονδία. Τέλος, αν αναζητάς τον πατέρα του μίσους στον κλάδο και στο σιδηροδρομικό κίνημα, κοίτα τον καθρέφτη σου Πρόεδρε.

1 σχόλιο:

  1. Γενιδούνια όταν μιλάνε κάποιοι για αυριανισμό,έχεις πλέον υποχρέωση στον ίδιο σου τον εαυτό.Να καθαρίσεις την έλξη απο τα λαμόγια. Αρκετά τους ανέχτηκες. Βγάλε στην φόρα τα θέματα με τις αρπαχτές να τελειώσεις την σαπίλα.Τι περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή