Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Απο ιδιώτη γινόταν η σύνδεση στον Προαστιακό Πάτρας, πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα


Το στέκι της έλξης έψαξε το θέμα με την διακοπή της σύνδεσης στον Προαστιακό Πάτρας (Καστελόκαμπος-Νοσοκομείο-Πανεπιστήμιο).Ήδη και συνδικαλιστές μας ζήτησαν να λυθεί το θέμα το συντομέτερο καθώς υπάρχουν δικαιολογημένα παράπονα απο επιβάτες,ενώ πηγές κοντά στην
ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποστηρίζουν  ότι η σύνδεση γινόταν με ιδιωτικά λεωφορεία και πρέπει  να επαναπροκηρυχτεί ο διαγωνισμός ενώ ο σημερινός μειδότης έβρισκε χαμηλό το -νέο-προσφερόμενο τίμημα.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα πρέπει να λυθεί το συντομότερο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Τα αστικά Μερσεντές Ο405Ν τ. ΕΘΕΛ είναι στο Θριάσιο. Βάλτε τα για επισκευή στην ΠΕΒ-ΟΣΥ και βουρ για Πάτρα. Πάρτε συμβασιούχους για οδηγούς ή ρωτήστε συνάδελφους που μπορεί να έχουν σχετικό δίπλωμα. Ίδια μεταχειρισμένα πήρε ο Δήμος Ηλιούπολης, το ΚΤΕΛ Θηβών κλπ. Αν δεν θέλει ο Ρήγας (αστ. ΚΤΕΛ Πατρών) στείλτε τον στο διάολο και κάντε μόνοι τη μεταφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή