Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Μέχρι τις 24 Αυγούστου οι αιτήσεις για τις 3 κενές θέσεις Διευθυντών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επανα-προκηρύχτηκαν σήμερα οι 3 θέσεις Διευθυντών που δεν πληρώθηκαν στην τελευταία προκήρυξη τους. Ποιο συγκεκριμένα : 
Επαναπροκηρύχτηκαν οι θέσεις της Διεύθυνσης Προσωπικού, της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού.
Οι αιτήσεις απο τους ενδιαφερόμενους μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 24 Αυγούστου στις 2 το μεσημέρι.
Όπως έχουμε ενημερώσει,μετά την πλήρωση των 3 κενών θέσεων θα προκηρυχτούν και οι κενές θέσεις ευθύνης σε όλες τις Διευθύνσεις, μετά απο κάποιες διορθωτικές αλλαγές που αναμένονται στο Οργανόγραμμα. (και οι οποίες θα δοθούν για διαβούλευση εξ όσων γνωρίζουμε και στα Σωματεία).
Με την πλήρωση των θέσεων, θα προχωρήσει και η τοποθέτηση του προσωπικού σε έδρες, απόφαση που καθυστερούσε εδώ και αρκετά χρόνια, ανεξήγητα.
Το στέκι της έλξης θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα τους συναδέλφους για την πορεία των διαδικασιών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή δεν θα κάνουν δικαστήριο οι wannabe τμηματάρχες στην έλξη;Αυτοί ντε,που μαζεύουν τα χαρτιά για να δικαιωθούν και να πάρουν τα λεφτά στα δικαστήρια.Τους έδωσε όλους προχτές η ΔΑΚΕ Έλξης όμως.Στην αγωνία τους οι αετοί, κάρφωσαν ,-μπας και τσιμπήσουν κανά ψηφαλάκι,-(ρουφιάνεψαν κοινώς)3 συναδέλφους που νόμιζαν οι Δακίτες ότι πέρναν χιλιόμετρα, ενώ οι άλλοι όχι.Τους βγάλανε όλους στον αέρα δηλαδή.Όλους.
    Έτσι έμαθε η Διοίκηση ότι μέχρι πρόσφατα,οι wannabe τμηματάρχες,πέρνανε χιλιόμετρα.Άλλοι προαστιακού,άλλοι -αυτοί που δεν ήταν κοντά στο σύστημα-εφεδρείας.Αυτοί που πέρνανε προαστιακού ήτανε ποιο ψηλοί και όμορφοι,μάλλον.
    Και αφού πέρνανε χιλιόμετρα, τι θα πούν στο δικαστήριο τα σαΐνια,που τα καθοδηγούν οι αετοί-ρουφιάνοι.Πως θα τεκμηριώσουν ότι εκτελούσαν άλλα καθήκοντα;
    Εκτελούσαμε χρέη θα πούν,αλλά τσιμπάγαμε και 200 Ευρώ το μήνα απο χιλιόμετρα.Και που κάνατε τα χιλιόμετρα θα ρωτήσει ο δικαστής.Μεταξύ καρέκλας και σκαμπό,θα πούν αυτοί.
    Αυτές τις συμφωνίες κάνανε για αυτούς οι αετοί.Τώρα ας μαζεύουνε χαρτιά και ας εξηγήσουν στο δικαστήριο τα καθέκαστα.Και να ξέρουν οι αετοί ότι το σύστημα όλα τα γνωρίζει.Και τώρα τελευταίως είναι και ανεξέλεγκτο.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή