Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Πάτρα: Βελτιώνονται οι υποδομές του Προαστιακού

Συνεχίζονται οι εργασίες εξωραϊσμού στον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ στην Πάτρα και παράλληλα οι βελτιώσεις στις υποδομές του προαστιακού, που περιλαμβάνουν τα στέγαστρα στις στάσεις, ράμπες για καλύτερη προσβασιμότητα, αλλά και λειτουργία -πιλοτικά- κάποιων «έξυπνων» στάσεων.
Στον κεντρικό σταθμό ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ράμπας για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα και ανάλογες εργασίες είναι σε εξέλιξη στη στάση που βρίσκεται στο ύψος του γηπέδου της Παναχαϊκής. Το ίδιο προβλέπεται να γίνει στο τμήμα από την Πάτρα μέχρι και τον Αγιο Βασίλειο. Επίσης, νέα στέγαστρα έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στις στάσεις του προαστιακού, προκειμένου να κάνουν καλύτερη την αναμονή των επιβατών. Με την ίδια εργολαβία θα εγκατασταθούν ενημερωτικές πινακίδες με την ονομασία κάθε στάσης και θα βελτιωθεί ο φωτισμός τους.
Εργασίες αισθητικής βελτίωσης είναι σε εξέλιξη και στον κεντρικό σταθμό της Πάτρας. Γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει τα θετικά σχόλια των καθημερινών χρηστών του προαστιακού, αλλά και των εργαζομένων στο μέσο σταθερής τροχιάς.

Www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου