Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Νέα νίκη της ΠΕΠΕ- Οριστική λύση του προβλήματος της μετακίνησης των συναδέλφων απο Τρίπολη

Την ώρα που ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ και ΑΣΚΕ ασχολούνται καθημερινά με το την προσπάθεια της απαξίωσης του Σωματείου μας, κάποιοι άλλοι εργάζονται για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας.
Τι και αν τα παπαγαλάκια των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΑΣΚΕ λέγανε ότι σας κοροιδεύουν, τι και
αν τρομοκρατούσαν τους 5 μηχανοδηγούς (αλλά και τους συνοδούς) ότι το Σωματείο σας ξέχασε, τι και αν προσπαθούν καθημερινά με εμετικό τρόπο να απαξιώσουν αυτούς που έχουν σήμερα την ευθύνη για την προάσπιση των συμφερόντων των μηχανοδηγών.
Η ΠΕΠΕ,αυτή που καθημερινά εργάζεται και δεν στέλνει mail στους Ιταλούς, διασφάλισε με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (εκεί που συμμετέχει δηλαδή και ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ) ότι οι συνάδελφοι θα πληρώνονται τα έξοδα μετακίνησης τους,διπλασιάζοντας μάλιστα το ποσό που είχαν διαπραγματευτεί ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ!
Άλλη μια απόδειξη ότι αυτοί που έχουν την ευθύνη του Σωματείου έχουν στο μυαλό τους ΜΟΝΟ τα δικαιώματα των συναδέλφων μας που καθημερινά διανύουν πάνω απο 250 χιλιόμετρα για να εργαστούν, μετά την καταστροφική απόφαση για το κλείσιμο του Δικτύου της Πελοποννήσου που ουσιαστικά κανείς δεν πάλεψε ΠΟΤΕ (παρά μόνο τον Δεκέμβριο του 15 ανακινήθηκε το θέμα).
 Εμείς απλά λέμε στους παπαγάλους της καταστροφής ότι σύντομα θα επιλυθούν οριστικά και άλλα προβλήματα που κληρονόμησαν στην σημερινή ηγεσία της ΠΕΠΕ.


Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και στον εκπρόσωπο εργαζομένων συνάδελφο Ζαβογιάννη που μετά απο επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Γενιδούνια Κώστα έβαλε το θέμα προς συζήτηση στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και αυτό ΑΜΕΣΑ λύθηκε οριστικά.



Συνεχίζουμε....



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Διασφάλιση των θέσεων εργασίας με τα ΥΓΟΣ,Μέσα Ατομικής Προστασίας,Συλλογική Σύμβαση Εργασίας,Παράδοση Ρουχισμού, οριστική επίλυση του θέματος στην Τρίπολη κ ακολουθεί κ η Πάτρα όπως ακούγεται.
    Και τα κουρέλια που επί των ημερών τους φάγαμα 50% μειώσεις στις αποδοχές μας,ακόμα τραγουδάνε.Γραμματέα βάλε και κανένα άλλο να γράψει ανακοίνωση αφού εσύ δεν μπορείς.Μουλάρι ο αστραχάν,ο αετός,χαμηλές πτήσεις σαν του Αρκά.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή