Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Καταγγελία από τους Τρικαλινούς αστυνομικούς για αφύλαχτες διαβάσεις του ΟΣΕ


Επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία και τις τοπικές Αρχές απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, κάνοντας λόγο αφύλακτες σιδηροδρομικές διαβάσεις, μετά από καταγγελίες πολιτών, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Η επιστολή

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της και τον προβληματισμό της για γεγονός που συμβαίνει για πάνω από ένα μήνα στα όρια του Νομού Τρικάλων.
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελίες πολιτών για αφύλακτες σιδηροδρομικές διαβάσεις στα όρια του Νομού μας, διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Αστυνομικές υπηρεσίες η δυσλειτουργία αυτών με αποτέλεσμα την ύπαρξη κινδύνου τέλεσης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων. Από τις Υπηρεσίες μας έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες και συντάχθηκε σχετική δικογραφία. Παράλληλα Αστυνομικές δυνάμεις λαμβάνουν καθημερινά μέτρα τροχαίας στις ανωτέρω δυσλειτουργικές διαβάσεις προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες τροχαίου ατυχήματος.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σε καθημερινή βάση εκτελούνται δέκα (10) δρομολόγια στα οποία καλούμαστε να πάρουμε τροχονομικά μέτρα.

Περιπολίες που θα μπορούσαν σε διαφορετική περίπτωση να συνδράμουν στην καθημερινότητα του πολίτη.
Παρόλο που το έκτακτο γεγονός της λήψης τροχονομικών μέτρων στις δυσλειτουργικές διαβάσεις κατάντησε τακτικό, δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα καμιά διαφοροποίηση της κατάστασης. Οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση των ζημιών μέχρι και σήμερα δεν έχουν προβεί στην αποκατάσταση τους. Καλούμε λοιπόν τις αρμόδιες υπηρεσίες να δώσουν άμεσα λύση στο υπάρχον ζήτημα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους.
Επειδή ο Έλληνας Αστυνομικός αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την υπεύθυνη στάση του, προβαίνοντας για μια ακόμα φορά σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα προστατέψουν το Έλληνα πολίτη, γεννάτε τελικά το ερώτημα, ο μόνος υπεύθυνος φορέας σε αυτό τον τόπο είναι η Ελληνική Αστυνομία;
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου