Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο ΟΣΕ και ο αγνοούμενος… κλειδούχος!

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες για τον ελληνικό σιδηρόδρομο τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να εντείνονται οι φωνές όσων θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει γενικό ξήλωμα στον ΟΣΕ.

Επί αρκετές ημέρες αμαξοστοιχία που εκτελούσε τη διαδρομή Αθηνών – Θεσσαλονίκης σταματούσε επί 20 – 25 λεπτά λίγο πριν τον σταθμό Θεσσαλονίκης γιατί αναζητούνταν ο… κλειδούχος του ΟΣΕ.

Το αυτόματο σύστημα δεν λειτουργεί στο σημείο αυτό, που είναι μόλις 700 μέτρα από τον σταθμό Θεσσαλονίκης και ούτε πρόκειται να λειτουργήσει την προσεχή διετία.

Xθες, πάντως, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έστειλε SMS για καθυστέρηση κάποιου συρμού επειδή αγνοείτο ο κλειδούχος.

Το γεγονός πάντως προκάλεσε αντίδραση και των μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς οι επιβάτες, αρκετοί από τους οποίους είχαν σηκωθεί επειδή το τραίνο έφτανε στον σταθμό, περίμεναν για σχεδόν μισή ώρα τον κλειδούχο…

Αναδημοσίευση απο την  Euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου