Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Στις «ράγες» του ΟΣΕ οι Ρουμάνοι της GFR. Υπέγραψαν με τον ΟΣΕ την σύμβαση πρόσβασης και χρήσης του εθνικού δικτύου

Όλο και πιο κοντά στη δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα οι Ρουμάνοι της GFR. Η ρουμανική εταιρεία,
η οποία διαθέτει θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα, υπέγραψε σήμερα με τον ΟΣΕ την σύμβαση πρόσβασης και χρήσης του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου.
Η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του γενικού διευθυντή της GFR Hellas, Απόστολου Καλογερόπουλου και του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, Αθανάσιου Κοτταρά.
Η ρουμανική εταιρεία θα δρομολογήσει, ίσως στα τέλη του χρόνου, εμπορευματικά δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς γειτονικές χώρες, δια μέσου των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, με δικές της μηχανές έλξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, η GFR Hellas έχει έρθει σε αρχικές συμφωνίες για τη διακίνηση σιτηρών και σκραπ.
Η είσοδος της GFR φανερώνει την σταδιακή ένταση του ανταγωνισμού στις εγχώριες εμπορευματικές σιδηροδρομικές μεταφορές, στις οποίες ήδη δραστηριοποιούνται – με δικές τους μηχανές έλξης – η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η Rail Cargo Logistics Goldair, με την αγορά να αναμένει και τις μελλοντικές κινήσεις της PEARL.
Φ. Φωτεινός -metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου