Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ψάχνουμε να βρούμε ....σιδηροδρομικό!


Στην σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών!
Συμφωνίες με τον ΚΤΈΛ (!!) και την ΟΣΥ για την αύξηση των δρομολογίων, leasing για λεωφορεία  ηλικίας δεκαετίας στην Πρωτεύουσα μέχρι να
αγοράσει το Κράτος καινούργια (καθώς η σημερινή Κυβέρνηση ακύρωσε προηγούμενο διαγωνισμό), νέες εξαγγελίες για ...προσλήψεις fast track σε ειδικότητες πεδίου (δηλαδή παραγωγικούς κλάδους) και αγορά και αναβάθμιση υφιστάμενων συρμών του Μετρό ανακοινώθηκαν σήμερα στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για τον σιδηρόδρομο, ΑΠΟΥΣΕΣ οι Διοικήσεις των Δημόσιων Σιδηροδρομικών εταιρειών (ΟΣΕ-ΕΡΓΟΣΕ κτλπ), όταν παρούσες ήταν οι Διοικήσεις των ΟΣΥ-ΣΤΑΣΥ.
Οι εποχές που ο σιδηρόδρομος ήταν στο επίκεντρο της πολιτικής για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας με την ολοκλήρωση των έργων υποδομής και την ανάπτυξη του μέσου,  έχουν παρέλθει απο πέρυσι τον Ιούλιο και μετά την Κυβερνητική Αλλαγή.
Τώρα έχουμε συμφωνίες με τα ΚΤΕΛ

Ο νοών νοείτο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

ΥΓ Η Ομοσπονδία μας ,θα βγάλει κάποια ανακοίνωση για την απαξίωση του σιδηροδρόμου εδώ και 13 μήνες; Ή μήπως βράχηκε η σφραγίδα της στην λίμνη του Τχ2 απο την σημερινή βροχή; 
Μας λείπουν οι ανακοινώσεις για την.... σκόνη στο Καλίδρομο. Τώρα ΟΛΑ είναι καλά, έτσι δεν είναι; 
Oι σιδηροδρομικοί ας κρίνουν! 
13 μήνες ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και το συνδικάτο των Σιδηροδρομικών σε δευτεροβάθμιο επίπεδο ΑΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου