Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Δάνειο για τις κάρτες ΟΑΣΑ πρότεινε ο "κορυφαίος",όταν αυτές χορηγούνται ΔΩΡΕΑΝ!


Αν είσαι μεγαλοσυνδικαλιστής είσαι και large. Ο συνάδελφος Κιουτσούκης το απέδειξε στην πράξη καθώς ως μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του δήθεν "νέου" Σωματείου πρότεινε για

τις κάρτες ΟΑΣΑ επί λέξη στο εξώδικο (τώρα αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο θα σας γελάσουμε, γιατί μπορεί να έχουν στείλει και τρίτο αυτοί). 
Άρθρο 24 - Πρόταση "νέου" Σωματείου.
" Η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλει υπό μορφή δανείου που θα αποπληρώνεται σε τρεις (3) τρίμηνες δόσεις το ποσό που αντιστοιχεί για την έκδοση καρτών του ΟΑΣΑ. Να μεριμνήσει η εταιρεία για την έκδοση προσωποποιημένων καρτών δωρεάν μετακίνησης με όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς του ΟΑΣΑ, εντός εξαμήνου" 

Με λίγα λόγια ο "κορυφαίος" πρότεινε να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι εργαζόμενοι  στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσα μέχρι σήμερα λαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ σύμφωνα με την ισχύουσα ΣΣΕ!

Μην ξεγελιέστε! 
Πρόκειται πραγματικά για κίνηση ΜΑΤ που μόνο ένας συνδικαλιστής τύπου Κιουτσούκη θα μπορούσε να κάνει. Στριμώχνει την εργοδοσία στα σχοινιά με αυτά τα κόλπα.
Να πληρώνουν οι εργαζόμενοι σε 3 δόσεις,αυτό που σήμερα λαμβάνουν δωρεάν!
Κίνηση τακτικής  που αιφνιδιάζει την εργοδοσία. Απο αυτές που σπουδάζουν οι "κορυφαίοι" στα θρανία της ΓΣΕΕ!

Τέτοιους συνδικαλιστές πρέπει να τους προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού.
Τέτοια διαπραγματευτική δυνότητα μόνο ένας κορυφαίος θα μπορούσε να έχει.
Μόνο ο ...Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ.

ΝΑΙ αν είναι να πάρουμε δάνειο και να το πληρώσουμε σε 3 τρίμηνες δόσεις για να πάρουμε κάτι που μας χορηγείτε δωρεάν εδώ και 2 χρόνια,για να ικανοποιηθεί ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ,  θα το κάνουμε.

Άλλωστε έχει προσφέρει τόσα πολλά στους εργαζόμενους, 10 χρόνια τώρα. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ τι έχουμε ζήσει με τον Νίκο μας σε κορυφαία θέση στο συνδικάτο της χώρας:  
4 μνημόνια ΜΟΝΟ, ανεργία στο 27%, κατάργηση ΣΣΕ και ελεύθερων διαπραγματεύσεων, ιδιωτικοποιήσεις παντού,κατάργηση Δώρων και επιδομάτων αδείας,μειώσεις μισθών, μειώσεις συντάξεων,καταστολή παντού, κατάργηση διαδηλώσεων,εκ περιτροπής εργασία, αναστολή συμβάσεων εργασίας,αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης μέχρι και τα 70-φεύγα, χιλιάδες νέοι μετανάστες για ένα καλύτερο αύριο. 

Τόση προσφορά στην εργατιά  τι είναι μπροστά σε ένα δάνειο και μάλιστα με τρίμηνες δόσεις.
ΝΑΙ!
Θα πάρουμε το τρίμηνο δάνειο σε 3 δόσεις. Θα πληρώσουμε.
Γιατί τους ηγέτες η εργατική τάξη τους ακολουθεί τυφλά.
Έχουν σχέδιο για εμάς. 
Τι όχι ; 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


ΥΓ (Νίκο, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος όπως και η βιασύνη. Με αγάπη το λέμε, διαβάζετε τι στέλνετε μέχρι και ο δαίμων του πληκτρολογίου έχει σαλτάρει 2 μέρες τώρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου