Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Προβλήματα σε Τχ1-Τχ5, κοντά σε αποκατάσταση το Άδενδρο

Σοβαρά προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους αυτές τις μέρες στο σύμπλεγμα των Τχ1-Τχ5 στις αλλαγές (κλειδιά),ιδιαίτερα στο Τχ1. Τα προβλήματα αυτά είναι καιρό γνωστά(χρόνια), ωστόσο

η οριστική επίλυση τους προσδιορίζεται για μετά απο 1 χρόνο (και βάλε) με εργολαβία στην ευρύτερη περιοχή.

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δώσουν άμεσα λύση καθώς παρατηρούνται καθυστερήσεις λίγα μόλις μέτρα (κυριολεκτικά) πριν τον σταθμό Θεσσαλονίκης.
Τέλος με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι είμαστε κοντά στην επίλυση της σηματοδότησης στο Άδενδρο, που θα τηλεδιοικείται απο το Πλατύ.
Αν δεν υπήρχαν κάποια προβλήματα στις τελευταίες δοκιμές το θέμα θα είχε ήδη λυθεί.
Η επίλυση της σηματοδότησης στο Άδενδρο,αποτελεί και   ένα ζήτημα τιμής για τον σιδηρόδρομο μετά και το τραγικό δυστύχημα του 2017. 3 χρόνια έχουν περάσει και ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σημείο.
Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει το συντομότερο.
Οριστική λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα, θα δώσει η ολοκλήρωση της σηματοδότησης- τηλεδιοίκησης και λειτουργίας του Etcs σε όλη την σιδηροδρομική υποδομή.
Ελπίζουμε αυτό να γίνει το συντομότερο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

ΥΓ Όπως σχολίασε και φίλος συνάδελφος, στο σημείο πρέπει να γίνουν εργασίες και για την εκχόρτωση πέριξ της γραμμής για να φαίνονται τα φωτοσήματα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου