Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Σε ανοιχτή συνεδρίαση και συνεργασία η ΠΕΠΕ για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid

Έπειτα απο συνεννόηση του Σωματείου μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τεστ γίνονται -εφόσον κρίνεται απαραίτητο-σε όσους επιστρέφουν

απο την θερινή τους άδεια τους στην Βόρεια Ελλάδα (και όχι μόνο-αλλά όπου αλλού χρειαστεί) ενώ υπάρχει καθημερινή συνεργασία και επικοινωνία για την βέλτιστη αντιμετώπιση τυχόν συνεπειών της πανδημίας . 

Χωρίς τυμπανοκρούσίες και φανφάρες,υπεύθυνα και αποτελεσματικά τηρούμε τα μέτρα,προστατεύουμε εαυτούς και επιβατικό κοινό αναφέρει σε μήνυμα του στα social media ο Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών Γενιδούνιας Κώστας.

Η ΠΕΠΕ 

Παράλληλα το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας- όπως έχει πληροφορήσει- βρίσκεται σε ανοιχτή συνεδρίαση. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας όπως τα προσδιορίζει η επιστημονική κοινότητα,προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας, το επιβατικό κοινό (που επίσης πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες). Για να έχουμε πυκνά δρομολόγια στις συγκοινωνίες και υγιείς εργαζόμενους αναφέρει  το μήνυμα της ΠΕΠΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου