Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Γιάννης Γρίβας για την ΣΣΕ στον ΟΣΕ

Συνάδελφοι
Υπογράφτηκε η ΣΣΕ από την πλειοψηφία της ΠΟΣ, που ισχύει για το τρέχον έτος. Αυτή είναι η συνέχεια της προηγούμενης , με 0+0 αυξήσεις, που συνδέετε άμεσα με τις λογικές και  τις 

αντιλήψεις της κυβέρνησης. Θεωρώ πως αυτή υποσκάπτει το μέλλον των σιδηρ/κων γιατί αποδεικνύει περίτρανα τον φόβο της πλειοψηφίας. Κατά την θέση μου που εκφράσθηκε ανεπιφύλακτα θα έπρεπε η ΣΣΕ να ανατρέπει πολιτικές δηλαδή
Πρώτον, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. Αντικατοπτρίζοντας στις κοινωνικές ανάγκες την αγοραστική δύναμη του εισοδήματος μας γιατί προσφέρουμε στην κοινωνία και κατεπέκταση στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της χώρας.
Δεύτερον, ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τρίτον, ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
Τέταρτον, ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΙΧΜΗΣ
Πέμπτον, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
Έκτον, ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 15000 ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ  Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ
Έβδομο, σε συνάφεια με το προηγούμενο, ΝΑ ΔΊΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΤΟ 40-60% ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ
Συνάδελφοι μην ακούτε τις σειρήνες που είναι και λαγοί του συστήματος, αφού υποβοηθούν στο έργο του διαίρει και βασίλευε, βλέπε  πρόσφατο συνέδριο  ΠΟΣ.                                                       

    Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα, με άλλη δομή, οργάνωση και λειτουργία των σωματείων και της ΠΟΣ. Προσωπικά είμαι της θέσης ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!..                                    
                                        ΓΡΙΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
   .                                    ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ 
                                         14/08/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου