Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Δελτίο Τύπου ΠΕΠΕ για τον σημερινό εκτροχιασμό


O σημερινός εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού Αθήνας στην νέα γραμμή προς Αίγιο και στο πρόσφατα παραδοθέν κομμάτι της υποδομής, φανέρωσε τα διαχρονικά


προβλήματα της σιδηροδρομικής επιδομής αναφορικά με την μη λειτουργία φωτοσημάτων τηλεδιοίκησης και φυσικά του Etcs, παρότι αυτά έχουν πληρωθεί εδώ και δεκαετίες αλλά δεν λειτούργησαν ποτέ! 
Η έγκαιρη αντίδραση του μηχανοδηγού απεσώβησε τα χειρότερα ενώ δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός επιβάτη ή εργαζόμενου επί της αμαξοστοιχίας.

Το Σωματείο μας έχει ζητήσει συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία ολοκλήρωσης  των έργων και να συμβαλεί προσθετικά στην εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που καθημερινά ταλαιπωρούν  το επιβατικό κοινό (Περιστατικά τελευταίων ημερών σε Τχ1=ΤΧ5 στην Βόρεια Ελλάδα).

Ελπίζουμε ότι το διαχρονικό μας αίτημα θα βρεθεί σύντομα σε πορεία υλοποίησης καθώς δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο που μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με την δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου