Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Σε λειτουργία η σηματοδότηση στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο-Αίγιο

Αντίστροφη μέτρηση για την λειτουργία της σηματοδότησης στο τμήμα Κιάτο-Αίγιο προγραμματίζει η ΕΡΓΟΣΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com η σιδηροδρομική γραμμή που λειτουργήσε στις αρχές Ιουλίου είναι πλέον έτοιμη να αναβαθμιστεί με την
σηματοδότηση που θα βελτιώσει γεωμετρικά τόσο την εμπειρία του ταξιδιού για τους επιβάτες αλλά κυρίως θα συμβάλει στην ασφαλή οδήγηση των τρένων από τους μηχανοδηγούς.

Η σηματοδότηση είναι για τον σιδηρόδρομο, ότι και τα φανάρια στους δρόμους. Ουσιαστικά “συνομιλούν” με τον μηχανοδηγό για την κατάσταση της γραμμής μπροστά του, αυξάνοντας τη σιδηροδρομική ασφάλεια.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΓΟΣΕ έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία εκπαιδευσης του προσωπικού ΟΣΕ για την παράδοση και έναρξη λειτουργίας της σηματοδότησης από τις 15 Οκτωβρίου.

Παράλληλα έχει προγραμματίσει και την υποστήριξη των χειριστών του ΟΣΕ για το πρώτο δεκαήμερο της λειτουργίας της σηματοδότησης.

www.ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου