Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Η ΔΑΚΕ διακινεί σοβαρές ανακρίβειες στο Εργοστάσιο Πειραιά. Απίστευτα fake news


 Σοβαρές ανακρίβειες διακίνησε σε χτεσινή συγκέντρωση εργαζομένων στο Εργοστάσιο Πειραιά ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ. Ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ  ανέφερε ότι 

το Σωματείο των μηχανοδηγών έχει ΔΗΘΕΝ  παραιτηθεί απο την διεκδίκηση αναδρομικών (υπερωρίες) με την ΣΣΕ του 2018 κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Η ΠΕΠΕ δεν έχει παραιτηθεί απο καμία διεκδίκηση, ενώ τις δικαστικές νίκες του Σωματείου μας (εφετειακές αποφάσεις στο 25%) χρησιμοποίησαν και άλλα Σωματεία για να κερδίσουν αποφάσεις.

Ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να δικαιολογήσει  την ανικανότητα εκείνων των παραγόντων που  είχαν υποσχεθεί τα πάντα (ΣΣΕ-Αναδρομικά)  στους συναδέλφους στην τεχνική βάση και που τίποτα δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Ο γνωστός Μαυρ-ογιαλούρους της ΔΑΚΕ  στο Εργοστάσίο Πειραιά αντί να αναφέρετε σε ανακρίβειες, ας εξηγήσει στους τεχνίτες την δήλωση του κ. Μητσοτάκη για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, ότι δηλαδή πολύ καλά αυτά αυξήθηκαν όπως είπε Ο Πρωθυπουργός καθώς η ΔΑΚΕ είχε υποσχεθεί ότι θα ανατρέψει πολιτικά τον Νόμο Κατρούγκαλου για τα όρια ηλικίας. 

Όσον αφορά την ΣΣΕ μπαίνουμε πλέον στην ουσιαστική φάση των συζητήσεων και απαιτείται σοβαρότητα απο όλους.

Το στέκι της έλξης-  Το blog των μηχανοδηγών 


1 σχόλιο:

  1. Η συζήτηση αυτη τη στιγμή πρέπει να είναι πως θα ενταχθούν οι 100 εμμέσως απολυμένοι. Να ενημερώνετε για οποιαδήποτε εξέλιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή