Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Πλησιάζει η αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης -Αποδίδει η πίεση των μηχανοδηγών

 Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνάδελφοι στον ΟΣΕ!
Πολύ κοντά βρισκόμαστε σύμφωνα με πληροφορίες μας για την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης μεταξύ Λιανοκλαδίου - Παλαιοφαρσάλου. 40 μέρες ταλαιπωρίας
για τους μηχανοδηγούς και καθυστερήσεων στις αρτηριακές αμαξοστοιχίες έχουν παρέλθει ενώ ακόμη κανείς δεν έχει απαντήσει στο γιατί δεν τέθηκε σε λειτουργία ο υποσταθμός Ανθήλης που θα έδινε λύση στο πρόβλημα άμεσα.

Οι συνάδελφοι στον ΟΣΕ είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς αν όλα πάνε καλά θα διαψεύσουν τις κασάνδρες που μιλούσαν για ζημιά εκκατομυρίων Ευρώ στον ΠαλαιοΦάρσαλο που μόνο εργολάβοι θα μπορούσαν να επιδιορθώσουν.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου