Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Παραμιλάει ο γραφικός, αλλά την απόφαση του ΣΕΠΕ ακόμα την κρύβει.

 Παραμιλάει ο γραφικός της έλξης για την ανάρτηση μας για την απόφαση για τις υπερωρίες και την απόφαση του ΣΕΠΕ μετά τις καταγγελίες Σωματείων για το θέμα. Αυτό που

όμως δεν μπορεί να μην απαντήσει (τόσο αυτός όσο και όσοι την ευθύνη) είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ την απόφαση του ΣΕΠΕ ενώ την έχουν στην κατοχή τους  για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι τεχνίτες, που τους έχουν υποσχεθεί αναδρομικά και πολλά άλλα.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι ο γραφικός έλεγε σε μηχανοδηγούς και άλλους, ότι τάχα η ΠΕΠΕ "πούλησε" τις υπερωρίες και ότι αυτές κερδήθηκαν στο ΣΕΠΕ απο άλλα Σωματεία και θα πληρωθούν αναδρομικά. Τα γραπτά υπάρχουν.

Εκθέσεις εμείς και αναλύσεις δεν θα κάνουμε για τα σκουπίδια του διαδικτύου που ακολουθούν τις χρυσαυγίτικες μεθόδους (οι εκφράσεις του έχουν γίνει γνωστές και προκαλούν αηδία). 

Άλλωστε πολλοί οι κρυφαυγίτες (ανάμεσα μας ζούσαν) και δεν αποκλείουμε τίποτα και για τον γραφικό που άλλαζε τις συνδικαλιστικές παρατάξεις σαν τα πουκάμισα (2015 με την ΔΕΣΚ -2018 με ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ)

Ο ίδιος άλλωστε υπονοεί ότι γνωρίζει χρυσαυγίτες που ήταν ενταγμένοι σε συνδικαλιστικά ψηφοδέλτια στον σιδηρόδρομο. Μάλλον θα τους έχει γνωρίσει ο γραφικός σε καμία συγκέντρωση που ήταν και αυτός παρόν.

 Η λάσπη δεν αγγίζει κανένα απο εμάς.

Προκαλεί όμως γέλιο να μιλάει για ΣΣΕ ο γραφικός της έλξης. 

Η  απόφαση του ΣΕΠΕ θα δημοσιευτεί ή θα πρέπει να το κάνουμε και εμείς αυτό.

Κανείς δεν επιτίθεται στους τεχνίτες φυσικά. Απλά η αλήθεια ενοχλεί. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

ΥΓ Ο γραφικός υποτίθεται ότι θα έκανε αγωγές για το θέμα. Γιατί δεν έκανε. Τον πήρε τηλέφωνο ο Γενιδούνιας και έκανε πίσω; Θα πέσουν τα τσιμέντα.

ΥΓ 2 Όσον αφορά τα παραμύθια για τους νόθους κτλπ. Θα μπορούσε η ΠΕΠΕ όχι μόνο να τον διαγράψει αλλά να τον σέρνει για μια ζωή. Με προβληματικούς ανθρώπους όμως, δεν αξίζει να ασχολείτε κανείς. Εκτός αν υπάρχει κάποια ένσταση για τις εκλογές της ΠΕΠΕ και δεν την έχουν δεί οι μηχανοδηγοί. Το ότι φαντασιώνεται ότι υπάρχει, αποδεικνύει ότι διακατέχεται απο σοβαρά προβλήματα ως άνθρωπος. Συνδικαλιστής άλλωστε δεν ήταν ποτέ. Κρυφαυγίτης ίσως, αφού ο ίδιος παραδέχεται δημόσια ότι ξέρει πρόσωπα που ήταν ενταγμένα στην ΧΑ και συμμετείχαν σε ψηφοδέλτια. Ας τα κατονομάσει να ενημερωθούμε και εμείς!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου