Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση απο ΣυνΕξέλιξη (Απάντηση προς Νέα Έλξη)

 Συνάδελφοι της Νέας Έλξης

Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας με αφορμή την ανακοίνωση σας καλό είναι να γνωρίζετε πως
το όχι στο φασισμό ουδέποτε είπε ο Ιωάννης Μεταξάς αλλά ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο Ελληνικός λαός.

Το μόνο όχι που είπε η κυβέρνηση των εξοριών και βασανιστηρίων του Μεταξά ήταν στους πολιτικούς κρατούμενους της ακροναυπλίας όταν ζήτησαν να πολεμήσουν εθελοντικά μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες στα σύνορα της Αλβανίας.

Έπρεπε όμως να υπογράψουν δήλωση μετανοίας και αποκήρυξης της ιδεολογίας τους ,που όπως καλά γνωρίζετε δεν συνέβη ποτέ.

Αντίθετα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ΟΧΙ που εισέπραξε η παράταξη σας από την συντριπτική πλειοψηφία των μηχανοδηγών για λόγους που εσείς μπορεί να ξεχνάτε, αλλά όλοι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά.  

Αυτήν την περίοδο όμως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για εμάς- και το σύνολο των μηχανοδηγών- από την καλλιέργεια της εσωστρέφειας. 

Η θέση που σας προτάθηκε στο Προεδρείο της ΠΕΠΕ και  αναλογεί στην εκλογική σας δύναμη, θα παραμένει κενή για να καταληφθεί από τον εκπρόσωπο σας, όποτε το αποφασίσετε, καθώς αυτό επιβάλλουν οι δημοκρατικές μας αξίες και αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου