Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Επανέναρξη δρομολογίων του προαστιακού για κάτω Αχαγιά μέχρι τέλος Δεκέμβρη

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΜΠΟΝΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΣΕ , ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θετικά είναι τα νέα για τον προαστιακό από την Πάτρα έως την Κ. Αχαϊα. Μετά από τηλεδιάσκεψη, το πρωί της Δευτέρας, μεταξύ των προέδρων και διευθύνοντων Συμβούλων του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Θανάση Κοτταρά και Φίλιππου Τσαλίδη αντιστοίχως, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας, Χαράλαμπο Μπονάνο, συμφωνήθηκε ότι τα δρομολόγια θα πρέπει να ξανά ξεκινήσουν άμεσα.

Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η περίφραξη ασφαλείας των δρομολογίων στο κομμάτι της Παραλίας, από τον ΟΣΕ, για να αναπτύξει ταχύτητα ο Προαστιακός. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο στο κομμάτι αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου, εάν τρέξουν οι διαδικασίες. Οπότε, ίσως, ο στόχος για έναρξη των δρομολογίων τον Δεκέμβριο να είναι εφικτός

Σύμφωνα δε με τον Χαράλαμπο Μπονάνο η Περιφέρεια διεκδικεί έναρξη –έστω και λιγοστών δρομολογίων- και νωρίτερα χρονικά.

Θυμίζουμε πως, μέχρι τώρα τα δρομολόγια του Προαστιακού φτάνουν έως τα Καμίνια.


http://patrastimes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου